Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στο πάρκινγκ της π. Νομαρχίας (φωτογραφίες-βίντεο) - OlaDeka

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στο πάρκινγκ της π. Νομαρχίας (φωτογραφίες-βίντεο)

Αυτοκίνητο από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής συγκρούσθηκε τουλάχιστον με άλλα 4 σταθμευμένα οχήματα.

upd – Ο οδηγός του μαύρου SUV με γερμανικές πινακίδες είναι κάτοικος Γερμανίας που κατάγεται από την Αθήνα και ήρθε στην Καστοριά για διακοπές όπως και άλλες φορές στο παρελθόν.

Σήμερα προσπάθησε να μπει στο όχημα του, που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της πρώην νομαρχίας, αλλά διαπίστωσε ότι άλλο όχημα που βρίσκονταν δίπλα τον εμπόδιζε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού. Έτσι πήρε την απόφαση να εισωσρήσει στο αυτοκίνητο από την πόρτα του συνοδηγού. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο σημείο, ο ηλικιωμένος οδηγός θέλησε να κινήσει ελάχιστα προς τη πίσω κατεύθυνση το αυτοκίνητο του έτσι ώστε να ελευθερωθεί από το διπλανό σταθμευμένο όχημα η πόρτα του οδηγού και έτσι να μπορέσει να μπει κανονικά πίσω από το τιμόνι και να αποχωρήσει από το σημείο.

Φαίνεται όμως, ότι αντί να κάνει μικρή κίνηση προς τα πίσω, έκανε όλη αυτή την τρελή διαδρομή δύο φορές, μία με την όπισθεν, κατά την οποία υπερπήδησε αρκετά κράσπεδα και ότι βρήκε στην πορεία του το παρέσυρε για αρκετά μέτρα προς τη Λεωφόρο των Κύκνων και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να βάλει νεκρά, το αυτόματο κιβώτιο τέθηκε σε θέση Drive πηγαίνοντας μπροστά με ορμή περνώντας άλλα τόσα κράσπεδα του πάρκινγκ και συμπαρασύροντας αρκετά ακόμη αυτοκίνητα. Το τελευταίο μάλιστα, αφού το έσυρε για αρκετά μέτρα σταμάτησε σε ένα παρκαρισμένο όχημα μπροστά από τις δημόσιες τουαλέτες και εκεί το θηριώδες Mercedes έμεινε ακίνητο αφού είχε καβαλήσει ένα άσπρο ΙΧ μάρκας VW.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβάν υπήρξε αυτόπτης, μία γυναίκα η οποία είδε όλο το συμβάν να εκτυλίσσεται μπροστά της και οι πρώτοι που κατέφθασαν στο σημείο ανέφεραν ότι έκλαιγε σοκαρισμένη.

Το ευτύχημα μέσα σε όλα αυτά ήταν ότι δεν βρέθηκε κανείς άνθρωπος – παρότι η ώρα ήταν αιχμής – στην «τρελή» διαδρομή του μαύρου οχήματος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria