Viral: Γυναίκα τηγανίζει αυγά κάτω απ’ τον καυτό ήλιο - OlaDeka

Viral: Γυναίκα τηγανίζει αυγά κάτω απ’ τον καυτό ήλιο

Το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας είναι καυτό και εξαντλητικό. Πήραμε ήδη φέτος μια γερή γεύση καύσωνα. Καύσωνα από αυτούς που λες αν σπάσω ένα αυγό στην άσφαλτο θα μαγειρευτεί από μόνο του.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε και μια γυναίκα στο Κατάρ. Έβγαλε το αντικολλητικό της τηγάνι στον ήλιο, το άφησε λίγο να κάνει την ηλιοθεραπεία του, έσπασε αυγά και σε δευτερόλεπτα άρχισαν να γίνονται ομελέτα. Και κάπως έτσι, έβγαλε το τελευταίο καλοκαιρινό χιτ, «αυγά στον ήλιο».

Η χρήστης του Instagram ‘ghadirbenderofficial’, που είχε και την ιδέα, τράβηξε βίντεο το καυτό περιστατικό και το πόσταρε στον λογαριασμό της, γράφοντας για λεζάντα πως οι κάτοικοι του Κατάρ θα ταυτιστούν με αυτό, αναφερόμενη φυσικά στις θερμοκρασίες του Κατάρ, που σε κάνουν να βράζεις στο ζουμί σου. Να καις και να σιγολιώνεις.

Το βιντεάκι βρήκε κοινό και εκτός Κατάρ, αφού έγινε viral. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 6.000.000 προβολές και συνεχίζει ακάθεκτο.

Ας εκμεταλλευτούμε κι εμείς τον καυτό ελληνικό ήλιο και την επόμενη φορά που η θερμοκρασία χτυπήσει και πάλι σαραντάρι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τηγάνι ανά χείρας, υπαίθρια κουζίνα στο μπαλκόνι και να το το γεύμα που προωθεί τη χρήση ανανεώσιμων πηγών.

«Βοήθησε κι εσύ να σωθεί ο πλανήτης. Ψήσε τα αυγά σου στο λιοπύρι».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria