Tέλος περιορισμών σε Μύκονο - OlaDeka

Tέλος περιορισμών σε Μύκονο

Το τελευταίο διήμερο επιβλήθηκαν 7 λουκέτα σε κλαμπ και 1 στην Αντίπαρο, μαζί με τα ανάλογα πρόστιμα

Λήγουν αύριο στις 6 το πρωί τα επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού που είχαν ληφθεί στη Μύκονο και αφορούσαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας 1 μετά τα μεσάνυχτα με 6 το πρωί και την απαγόρευση της μουσικής.

Πάντως οι αρχές δεν αποκλείουν και νέα μέτρα  αν παρατηρηθεί και πάλι επιδημιολογική  επιβάρυνση.   Στην Πάρο οι αρχές κλιμακώνουν τους  ήδη αυξημένους ελέγχους με στόχο την τήρηση των μέτρων ειδικά στη νυχτερινή ζωή.

Το τελευταίο διήμερο επιβλήθηκαν 7 λουκέτα σε κλαμπ στην Πάρο και 1 στην Αντίπαρο, μαζί με τα ανάλογα πρόστιμα. Το μοντέλο της Πάρου εκτιμάται να εφαρμοστεί και σε Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο και Κέρκυρα.

Στην Μύκονο την Δευτέρα ο Χρυσοχοΐδης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται την Δευτέρα να επισκεφτεί τη Μύκονο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι η εκτίμηση και η επίβλεψη της πορείας της ασφάλειας του νησιού μετά τις αλλαγές που έγιναν τους προηγούμενους μήνες.

Εξάλλου, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μυκόνου αναβαθμίστηκαν από Αστυνομικό Τμήμα σε Αστυνομική Υποδιεύθυνση ώστε να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τα οποία παρουσιάζονται έντονα ειδικότερα τη θερινή περίοδο.

Πέραν αυτού, μέγιστο ζήτημα αποτελεί η αντιμετώπιση του φαινομένου των κορονοπάρτι τα οποία προγραμματίζονται σε καθημερινή βάση στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε τη Μύκονο και το περσινό καλοκαίρι και φαίνεται ότι θέλει να το καθιερώσει έχοντας και ως προσωπικό στόχο να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στο νησί και να αμβλυνθεί η οξυμένη παραβατικότητα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria