O Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς συγχαίρει Χ. Στεργιάκα και Ε.Αναστασιάδου για τις Παγκόσμιες Κατακτήσεις τους - OlaDeka

O Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς συγχαίρει Χ. Στεργιάκα και Ε.Αναστασιάδου για τις Παγκόσμιες Κατακτήσεις τους

Περηφάνεια και συγκίνηση  νιώθουμε για τις διακρίσεις των αθλητών μας, του Χρήστου Στεργιάκα και της Ευαγγελία Αναστασιάδου, που πέτυχαν  κορυφαίες διακρίσεις, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κάτω των 23, το οποίο διεξήχθη στο Ράτσιτσε της Τσεχίας.

Ο εθνικός μας ύμνος ακούστηκε  από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου προς τιμήν  του διπλού σκιφ των αγοριών όπου οι : Χρήστος Στεργιάκας και Θανάσης Παλαιοπάνος κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε  και η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών.

Οι επιτυχίες των παιδιών αναδεικνύουν σε παγκόσμιο επίπεδο την Καστοριά μας και αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι  με συστηματική δουλειά και προσήλωση στο στόχο, οι κόποι και οι  προσπάθειες ανταμείβονται.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι προπονητές τους, τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στους τοπικούς ομίλους, του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» και του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, οι οποίοι στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τα βήματά τους, αλλά και στις οικογένειές τους που στέκονται πάντοτε αρωγοί των παιδιών καθ’ όλη την προσπάθειά τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria