87ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Πρεμιέρα με δυνατές κούρσες στη Καστοριά - OlaDeka

87ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Πρεμιέρα με δυνατές κούρσες στη Καστοριά

Το πάθος , η διάθεση και οι συναγωνισμός σε όλα τα επίπεδα ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στις 28 κούρσες της 1ης μέρας του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας οι πύλες του οποίου άνοιξαν στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς με τα αγωνίσματα της μικρότερης κατηγορίας των Παίδων-Κορασίδων.

Τόσο στους προκριματικούς όσο και στους επαναληπτικούς του προγράμματος που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι οι νεαροί αθλητές κι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κι έδειξαν έτοιμοι να διεκδικήσουν τα μετάλλια κατά την διάρκεια των 12 τελικών της κατηγορίας που θα ξεκινήσουν στις 08:30 κι αφού μια ώρα νωρίτερα θα έχουν ξεκινήσει οι ημιτελικοί που θα βγάλουν τους τελικούς φιναλστ.

Όλα λειτούργησαν υποδειγματικά κατά την 1η μέρα με το ΔΗΝΑΚ να αποτελεί το ορμητήριο για όλα τα σωματεία και τα πληρώματά τους πριν και μετά από κάθε κούρσα. Ιδανικές συνθήκες και στον αγωνιστικό στίβο με τους φίλους της κωπηλασίας να δίνουν το παρών στους ανοιχτούς χώρους και να βοηθούν με τη συμπαράστασή τους όλα τα πληρώματα και τους αθλητές από τα μισά περίπου της διαδρομής ως τον τερματισμό.

Το αυριανό (15/7) πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τους ημιτελικούς στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων στις 07:30 , το ωρολόγιο πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και θα ακολουθήσουν αμέσως οι 12 μεγάλοι τελικοί της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις 28 κούρσες της πρώτης ημέρας μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ     

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria