Τροχαίο στην Εγνατία με θύμα αρκούδα - OlaDeka

Τροχαίο στην Εγνατία με θύμα αρκούδα

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Ιουλίου στον κάθετο άξονα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής κοντά στο Καλονέρι.

Η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου:

Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες βρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό μάρτυρες σε ατύχημα στον κάθετο αξίωνα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής στο ύψος του Καλονερίου .

Το άτυχο ζώο το πιθανότερο να εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους δύο κόμβους με αποτέλεσμα να περιμένει χωρίς να το γνωρίζει το μοιραίο θάνατό του . Απ΄την άλλη πλευρά κινδύνεψε ένας συνάνθρωπος μας (ευτυχώς είναι καλά με τον συνεπιβάτη του ) αλλά έχασε μια μικρή και αναγκαία περιουσία το αυτοκίνητό του που δεν το αποζημιώνει κανένας .

Το άμοιρο ζώο στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του, ένα ώριμο νεαρό αρσενικό πέρασε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από ΠΟΥ ? Απ[ό τους κόμβους ? από την βλάστηση που εύκολα μπορεί να ανέβει ένα ζώο ή από κάποιο άνοιγμα στην περίφραξη που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη …ότι και να είναι τώρα που υπάρχει αύξηση κυκλοφορίας λόγο διακοπών ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ η ΕΓΝΑΤΙΑ δεν είναι ακόμα ασφαλής !!!..

Όλα αυτά τα αναφέρουμε συνέχεια στους υπευθύνους αλλά …όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ΙΔΙΑ μένουν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria