Τρία σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις την ζωή σου - OlaDeka

Τρία σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις την ζωή σου

Το βλέπουμε και στην Ελλάδα: Πολλοί δεν είναι ικανοποιημένοι με την ζωή τους. Με το επαγγελματικό κομμάτι να παίζει και αυτό τον ρόλο του. Οι περισσότεροι άνθρωποι βέβαια καταλήγουν να «βαλτώνουν» σε μια ζωή που δεν τους κάνει χαρούμενους, χωρίς να κάνουν κάποια ουσιαστική κίνηση για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πως όμως μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι σε αυτό το στάδιο; Και να δραστηριοποιηθείς πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Το αμερικανικό Success.com έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή θα δεις 3 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις την ζωή σου. Βλέπεις κάποια από αυτά σε εσένα;

1# Θα προτιμούσες να είσαι οπουδήποτε αλλού παρά εδώ. Είτε βρίσκεσαι σε μια κακή δουλειά, είτε σε μια σχέση που καταστρέφει την ζωή σου, το σημάδι μπορεί να είναι το ίδιο: Νιώθεις ότι οπουδήποτε αλλού κι αν ήσουν, θα ήταν καλύτερα. Αν νιώθεις κάτι τέτοιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μάλλον ήρθε η ώρα να προχωρήσεις προς τα εμπρός.

2# Έχεις ένα όνειρο, και δεν είναι αυτό. Είναι σημαντικό να το κάνεις πιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου: Που θέλεις να πας; Αν το όνειρο σου δεν ταιριάζει με την τωρινή σου κατάσταση, κάτι πρέπει να αλλάξεις. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να βαδίσεις προς τον στόχο σου. Bonus: Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν σε μια φάση αδράνειας, ακριβώς επειδή δεν έχουν ένα συγκεκριμένο στόχο. Μην κάνεις αυτό το λάθος.

3# Έχεις περισσότερους ψεύτικους φίλους γύρω σου, από ότι πραγματικούς φίλους. Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας,παίζουν ρόλο. Αν έχεις γύρω σου πολλούς ψεύτικους φίλους, είτε στο επαγγελματικό περιβάλλον σου είτε στον ευρύτερο κύκλο σου, είναι πιθανότερο κάποια στιγμή να έχεις κατάθλιψη, άγχος και συνολική αίσθηση δυσαρέσκειας από την ζωή σου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria