Πώς να βρεις το κινητό σου όταν είναι στο αθόρυβο - OlaDeka

Πώς να βρεις το κινητό σου όταν είναι στο αθόρυβο

Το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά είναι τα δύο αντικείμενα που “χάνονται” πολύ εύκολα. Το κινητό βέβαια μπορείς να το βρεις απλώς καλώντας. Μετά ακολουθείς τον ήχο. Τι συμβαίνει όμως όταν χάνεις το κινητό σου, ενώ το έχεις βάλει στο αθόρυβο;

Εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς δεν μπορείς με τίποτα να θυμηθείς που το άφησες… Στο σπίτι; Στο γραφείο; Στο αυτοκίνητο; Μήπως στο έκλεψαν; Υπάρχει όμως τρόπος να βρεθεί το κινητό και σε αυτή την περίπτωση.

Πώς να βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο

Αν η συσκευή σου είναι Android, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Google Device Manager, από μία άλλη συσκευή (σταθερό υπολογιστή, laptop ή tablet). Συνδέεσαι στο android.com/devicemanager με τον Gmail λογαριασμό, επιλέγεις το “RING” και τότε η εφαρμογή στέλνει σήμα στο κινητό που παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά.

Τι γίνεται στα iPhone;

Στις συσκευές τις Apple συμβαίνει περίπου το ίδιο. Μπαίνεις στο iCloud από άλλη iOS συσκευή και επιλέγεις τη λειτουργία «Find My Phone». Τότε το iPhone σου θα βγάλει ένα συγκεκριμένο ήχο.

Σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή θα πρέπει να ακολουθήσεις έναν πιο παλιό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ηχείο που παίζει μουσική. Τα παράσιτα που δημιουργούνται από το κινητό σου μπορούν σε βοηθούν να το βρεις. Όσο πιο κοντά στο χαμένο κινητό είσαι τόσο περισσότερα θα είναι τα παράσιτα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria