Πολύ καλή η εμφάνιση των πληρωμάτων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, με την ολοκλήρωση του προγράμματος παίδων/κορασίδων. Το πρόγραμμα της Παρασκευής - OlaDeka

Πολύ καλή η εμφάνιση των πληρωμάτων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, με την ολοκλήρωση του προγράμματος παίδων/κορασίδων. Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Με πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για τις ηλικιακές κατηγορίες παίδων/κορασίδων.

Στο αγώνισμα επίδειξης (Α.Μ.Ε.Α.) το πλήρωμα του Πάνου Βαγγέλη και Μιχαλόπουλου Άγγελου κατέκτησε την πρώτη θέση, με καταπληκτική εμφάνιση, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παριστάμενων στους αγώνες. Ο Βαγγέλης μας κατέπληξε για ακόμη μία φορά με τις ικανότητές του στην κωπηλασία και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς είναι υπερήφανος που τον έχει στις τάξεις του.

Ο Βαγγέλης Πάνος (αριστερά) και ο Άγγελος Μιχαλόπουλος (δεξιά) νικητές του αγωνίσματος επίδειξης (Α.Μ.Ε.Α.)

Στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ παίδων, το πλήρωμα που Ν.Ο.Κ. με τους Τσάτσο Μάκη, Ντίκο Αντώνη, Μπέλλο Αλέξανδρος και Μιχαλίτση Νίκο κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Το πλήρωμα του Ν.Ο.Κ. με τον πρόεδρο του Ν.Ο.Κ. κ. Μητρούδη Παναγιώτη και από αριστερά προς τα δεξιά τους Τσάτσο Μάκη, Ντίκο Αντώνη, Μπέλλο Αλέξανδρο και Μιχαλίτση Νίκο.

Στο αγώνισμα της δικώπου κορασίδων οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. Μόσχου Ιωάννα και Γιαννηκότσιου Θωμαή κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Το πλήρωμα της δικώπου με τις Γιαννηκότσιου Θωμαή (αριστερά) και Μόσχου Ιωάννα (δεξιά).

Στο αγώνισμα της τετρακώπου παίδων, το πλήρωμα του Ν.Ο.Κ. με τους Καπετανόπουλο Χρήστο, Φωτιάδη Πάνο, Γεωργίου Γιώργο και Προκοπίδη Αργύρη κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Το πλήρωμα της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου παίδων με τους (από αριστερά προς τα δεξιά) Καπετανόπουλο Χρήστο, Προκοπίδη Αργύρη, Φωτιάδη Πάνο και Γεωργίου Γιώργο.

Πολύ καλή εμφάνιση και στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του σκιφ κορασίδων με την Νάτσιουλα Ελένη, η οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση, με πολύ καλή εμφάνιση, καθώς και στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του τετραπλού σκιφ κορασίδων με τις Τοκατλίδου Αθηνά, Ζαραμπούκα Δήμητρα, Δημητρίου Αρχοντία και Παραρά Ζωή, οι οποίες κατέκτησαν την πέμπτη θέση.

Με τις εμφανίσεις του αυτές ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς κατέκτησε την 10η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, για την κατηγορία παίδων/κορασίδων, σε σύνολο 27 σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες παίδων/κορασίδων και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία, διακρίσεις στο άθλημα της κωπηλασίας, καθώς και καλή πρόοδο στο σχολικό στίβο. Μεγάλα συγχαρητήρια και στις προπονήτριες του Ομίλου κα. Σιαραφέρα Παρασκευή και κα. Φιλιοπούλου Ιωάννα για τη σπουδαία δουλειά που κάνανε όλη τη χρονιά, αλλά και στον προπονητή του Βαγγέλη Πάνου, τον παλιό παγκόσμιο πρωταθλητή του Ν.Ο.Κ. κ. Δούφλια Κώστα, για τη σπουδαία του δουλειά με τον Βαγγέλη.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Παρασκευή 16-7-2021 με τους επαναληπτικούς και ημιτελικούς της κατηγορίας εφήβων, νεανίδων, καθώς και κάποια αγωνίσματα των μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα συμμετάσχει στους αυριανούς αγώνες της Παρασκευής με τα εξής πληρώματα:

2ος επαναληπτικός διπλό σκιφ εφήβων

Καπετανόπουλος Χρήστος, Γεωργίου Γιώργος, διαδρομή 4, ώρα 8:14 (οι 2 πρώτες βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος , ενώ οι βάρκες στις θέσεις 3 έως και 5 στον μικρό τελικό)

3ος επαναληπτικός διπλό σκιφ εφήβων

Τογκαρίδης Λουκάς, Κωνσταντίνου Θανάσης, διαδρομή 2, ώρα 8:21 (οι 2 πρώτες βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος , ενώ οι βάρκες στις θέσεις 3 έως και 5 στον μικρό τελικό)

1ος επαναληπτικός σκιφ νέων ανδρών (κάτω των 23 ετών)

Χρήστου Κωστής, διαδρομή 1, ώρα 9:17 (οι 4 πρώτες βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος)

2ος επαναληπτικός σκιφ ανδρών

Χρήστου Κωστής, διαδρομή 4, ώρα 9:59 (οι 2 πρώτες βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι βάρκες στις θέσεις 3 έως και 5 στον μικρό τελικό)

1ος επαναληπτικός διπλό σκιφ γυναικών

Αναστασιάδου Ευαγγελία, Νάτσιουλα Στέλλα, διαδρομή 2, ώρα 10:06 (οι 2 πρώτες βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι βάρκες στις θέσεις 3 έως και 6 στον μικρό τελικό)

1ος ημιτελικός σκιφ εφήβων

Χρήστου Κωστής, διαδρομή 1, ώρα 11:14 (οι πρώτες 3 βάρκες στον αγώνα θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι βάρκες στις θέσεις 4 έως και 6 στον μικρό τελικό)

Μετά το τέλος του προγράμματος της ημέρας θα αγωνιστεί και το πλήρωμα του τετραπλού σκιφ εφήβων, το οποίο λόγω ατυχήματος που προέκυψε με ευθύνη σκάφους του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, στην προκριματική σειρά, όπου η πρώτη βάρκα περνάει κατευθείαν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ οι υπόλοιπες 5 βάρκες θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό. Στο σκάφος αυτό, στο οποίο συμμετείχε ο αθλητής Μιχαλίτσης Νίκος, ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση με το σκάφος του Ν.Ο.Θ. θα αγωνιστεί ο Χρήστου Κωστής, μαζί με τους Ντίκο Αντώνη, Τσάτσο Μάκη και Βούλτσιο Γιώργο.

Το Δ.Σ. το Ν.Ο.Κ. εύχεται ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Μιχαλίτση Νίκο, ο οποίος ευτυχώς δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό και σε 3 περίπου μέρες θα μπορεί να προπονείται κανονικά, όπως του συνέστησαν οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά το ατύχημα, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria