Πλημμύρες στη Γερμανία: Τουλάχιστον 156 οι νεκροί – «Βυθίστηκαν» περιοχές – Πάνω από 100.000 χωρίς ρεύμα [vids & pics] - OlaDeka

Πλημμύρες στη Γερμανία: Τουλάχιστον 156 οι νεκροί – «Βυθίστηκαν» περιοχές – Πάνω από 100.000 χωρίς ρεύμα [vids & pics]

Ο απολογισμός των καταστροφικών πλημμυρών έφθασε τους 156 νεκρούς στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, το πρωί, η Αστυνομία, ανεβάζοντας συνολικά σε τουλάχιστον 183 τον αριθμό των νεκρών από την κακοκαιρία στη δυτική Ευρώπη.

Μόνο στο γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου, η τοπική Αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωση ότι υπάρχουν 110 νεκροί, συγκριτικά με 98 σε προηγούμενο απολογισμό.

Η καταστροφή μπορεί να χαρακτηριστεί «βιβλική». Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και πόσιμου νερού.

Επιπλέον, το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας λειτουργεί με συνεχείς διακοπές και πολλές σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ Κολωνίας και Κόμπλεντς έχουν καταστραφεί. Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε λειτουργία εναλλακτικές διαδρομές, ανακοίνωσαν οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένουν οι δεκάδες γέφυρες που έχουν καταρρεύσει και θα χρειαστούν, σύμφωνα με τις Αρχές, ενδεχομένως και χρόνια προκειμένου να επισκευαστούν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria