Ολυμπία Τελιγιορίδου προς τον κ. Τζηκαλάγια : "Εκθέτεις τον κουμπάρο σου" - OlaDeka

Ολυμπία Τελιγιορίδου προς τον κ. Τζηκαλάγια : “Εκθέτεις τον κουμπάρο σου”

Α) Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Καστοριάς, έδωσαν πράγματι μια πολύ δύσκολη μάχη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εσύ έλειπες σαν πνευμονολόγος που δεν είχε το νοσοκομείο Καστοριάς. Πήγες 2 ώρες έβγαλες μια φωτογραφία και πρότεινες την κτηνίατρο να πάει να δουλέψει στο νοσοκομείο.

Β) Εμείς στηρίξαμε το νοσοκομείο Καστοριάς από την πρώτη στιγμή. Όσο με αφορά έκανα προσωπική δωρεά αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και με δωρεά 2000 ευρώ κάθε βουλευτή του κόμματος μας δώρισε στο Νοσοκομείο Καστοριάς μηχανήματα αξίας 120.000 ευρώ. Από εσάς ακόμη περιμένουν στο νοσοκομείο. Εκτός αν νομίζεις πως στο έργο σου συγκαταλέγονται τα έργα που δρομολογήσαμε και είχαμε εμείς εντάξει στο ΕΣΠΑ.

Γ) Διόρισες τον κουμπάρο σου (όπως ο ίδιος περηφανεύτηκες στην τηλεόραση του TOP CHANNEL) και τώρα τον εκθέτεις βάζοντας τον να σου κάνει μικροκομματικά παιχνιδάκια .

Δ) Η διαφορά μας είναι ότι εμείς π.χ. στο ΚΕΦΙΑΠ προσλάβαμε αποκλειστικά με αξιοκρατικά κριτήρια μέσω ΑΣΕΠ. Έτσι για παράδειγμα τότε διορίστηκε, γιατί είχε τα κριτήρια, η σύζυγος του προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Επειδή δεν το ήξερες τότε φώναζες ότι κάνουμε προσλήψεις με κομματικά κριτήρια.

Ε) Τέλος για τον Νίκο Παππά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς έβαλε για πρώτη φορά από το 1990 τους καναλάρχες να πληρώσουν 300 εκ. ευρώ στα δημόσια ταμεία ενώ εσείς παίρνετε από τα δημόσια ταμεία και τους δίνετε δεκάδες εκατομμύρια με τις Πετσολίστες. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς τους βάλαμε να πληρώσουν και εσείς τους πληρώνετε. Είστε υπηρέτες των καναλαρχών εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria