Ολυμπία Τελιγιορίδου: Λύσεις για την εργασία των γουνεργατών δεν δίνονται με επικοινωνιακά σόου, τη Δευτέρα στη βουλή θα συζητήσουμε το θέμα τους. - OlaDeka

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Λύσεις για την εργασία των γουνεργατών δεν δίνονται με επικοινωνιακά σόου, τη Δευτέρα στη βουλή θα συζητήσουμε το θέμα τους.

Στις 8 Μαρτίου κατέθεσα στη Βουλή ερώτηση μαζί με την βουλευτή Κοζάνης κ. Βέττα για την αναγκαιότητα παράτασης της αναστολής εργασίας των γουνεργατών. Ο Υπουργός Εργασίας απαξίωσε να απαντήσει για 4 μήνες την ερώτηση μας.

Στις 16 Ιουνίου η Γενική Γραμματέας κ. Στρατινάκη, δήλωσε στους εκπροσώπους των γουνοποιών πως δεν μπορεί να γίνει επέκταση των αναστολών περαιτέρω.

Την προηγούμενη βδομάδα μετέτρεψα την ερώτηση, ως αναπάντητη, σε επίκαιρη ερώτηση και ορίστηκε να συζητηθεί τη Δευτέρα 5-7-2021 στη Βουλή. Μόλις σήμερα η κυβέρνηση “κινητοποιήθηκε” και έδωσε παράταση ενός μήνα, που ούτε αυτή όμως καλύπτει την πλειοψηφία της μεταποίησης, για να έχει να πει κάτι στην επίκαιρη ερώτηση….

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα στην Βουλή.

Υ.Γ. Θετικό επίσης το γεγονός ότι η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας δέχθηκε τελικά να δει το σωματείο των γουνεργατών. Πότε θα τους δει; Μα την Δευτέρα! Την ώρα που θα συζητηθεί στην Βουλή η επίκαιρη ερώτηση. Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria