Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά (Φωτογραφίες) - OlaDeka

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά (Φωτογραφίες)

Με την ολοκλήρωση του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη  με επιτυχία στην λίμνη της Καστοριάς,   ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος συγχαίρει τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για την άψογη διοργάνωση.

Ο ενθουσιασμός των αθλητών, η ευγενής άμιλλα, ο έντονος συναγωνισμός και το πάθος για την επιτυχία κυριάρχησαν στα πρόσωπα των αθλητών, των 28 σωματείων που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, και έδωσαν πενθήμερο παλμό και συγκίνηση στην πόλη.

Συγχαίρουμε όλους τους παράγοντες, τους προπονητές, τους γονείς, τα σωματεία, και κυρίως τους τοπικούς Ναυτικούς Ομίλους: τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» και τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, για την συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγωνίσματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» κατέληξε τρίτος στον πίνακα των μεταλλίων, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 15 μετάλλια (5 χρυσά, 6 αργυρά, 4 χάλκινα), κατακτώντας μεταξύ άλλων, χρυσό μετάλλιο στην Οκτάκωπο των Εφήβων, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αγωνίσματα του αθλήματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εξαιρετική προσπάθεια των προπονητών τους, που κρατούν σε υψηλό επίπεδο την περιοχή.

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο οποίος κατέκτησε 7 μετάλλια (1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα).

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, βεβαίως, στους ίδιους τους αθλητές για το ήθος και τον υγιή ανταγωνισμό που επέδειξαν.

Από την η πλευρά μας ως  Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, αλλά  και ως Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας που στήριξαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό του αθλητισμού και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε δράσεις που προάγουν κορυφαίες αξίες πολιτισμού και αθλητισμού και δίνουν υγιή πρότυπα στη νεολαία μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria