Η Π.Ε. Καστοριάς & η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στηρίζουν έμπρακτα το 87o Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας - OlaDeka

Η Π.Ε. Καστοριάς & η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στηρίζουν έμπρακτα το 87o Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Στην τελική φάση της προετοιμασίας βρίσκονται οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί  στην λίμνη της Καστοριάς από τις 14 έως και τις 18 Ιουλίου 2021.

Οι αγώνες συμπεριλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες σε μια φάση και συγκεκριμένα:                  Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών ελαφρών βαρών, λόγω της αναβολής της πρώτης φάσης που ήταν να διεξαχθεί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά τον Μάιο.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, από τριάντα (30) διαφορετικά σωματεία, εκτιμώμενου αριθμού 500 ατόμων, ηλικίας από 15 ετών  και άνω, πρόκειται να αγωνιστούν στον κωπηλατικό στίβο της Καστοριάς.

Η Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στηρίζουν ενεργά τη διοργάνωση, καθώς δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν αρωγοί σε δράσεις που προάγουν κορυφαίες αξίες αθλητισμού και πολιτισμού, διδάσκουν ήθος και δίνουν «υγιή» κίνητρα στη νεολαία μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria