Η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στο Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη: “Ευχαριστίες για την τεράστια, πρωτοφανή στήριξη των Πανελλήνιων Αγώνων” - OlaDeka

Η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στο Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη: “Ευχαριστίες για την τεράστια, πρωτοφανή στήριξη των Πανελλήνιων Αγώνων”

Τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη επισκέφθηκαν, πριν από λίγο, ο Πρόεδρος και Μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο του 87ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξάγεται στην Καστοριά, 14-18 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Βράμπας, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γεώργιος Δημούλης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ιωάννης Καρράς, ο Έφορος Εθνικών Ομάδων και Ολυμπιονίκης, κ. Βασίλης Πολύμερος, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Εγκαταστάσεων, κ. Αντώνης Αργυρίου και ο καστοριανός, Έφορος και Αλυτάρχης των Αγώνων, κ. Κώστας Παπαγιάννης εξέφρασαν “θερμές ευχαριστίες, που δεν είναι τυπικές, αλλά απολύτως ειλικρινείς, προς το Δήμαρχο και όλους τους αρμόδιους δημοτικούς υπηρεσιακούς παράγοντες και κυρίως στον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού, κ. Σάκη Ρήμο, καθώς και το Μέλος του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου, Δημοτικού Συμβούλου, Μιχάλη Ζησόπουλου, για την τεράστια, πρωτοφανή βοήθεια και στήριξη από τη δημοτική αρχή, η οποία διαπιστωμένα έκανε σημαντικές βελτιώσεις και παρεμβάσεις στον υγρό στίβο της λίμνης και στις υποδομές του ΔΗΝΑΚ, γεγονός που φέρνει μία γενική ευαρέσκεια και ικανοποίηση σε όλους μας”.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, καλωσορίζοντας τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, τους ευχήθηκε καλή διαμονή και καλή επιτυχία, σημειώνοντας ότι “είμαστε πάντοτε δίπλα σε κάθε διοργάνωση που αναδεικνύει και προβάλλει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της λίμνης και της περιοχής, χωρίς να είναι αυτοσκοπός οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια, αλλά η διάθεση που υπάρχει για τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Καστοριάς και την ώθηση που δίνεται μέσα από τέτοιες μεγάλου βεληνεκούς αθλητικές διοργανώσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη νεολαία μας, αλλά και την τοπική οικονομία”.   

Γραφείο Τύπου                           Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria