Η έμπρακτη στήριξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας από τον Δήμο Καστοριάς δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της Ομοσπονδίας για την Καστοριά - OlaDeka

Η έμπρακτη στήριξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας από τον Δήμο Καστοριάς δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της Ομοσπονδίας για την Καστοριά

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην Καστοριά με πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία.

Οι διοργανωτές δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για την οργάνωση των αγώνων, οι αθλητές δίνουν κάτω από ιδανικές συνθήκες, συγκλονιστικές μάχες για τα μετάλλια, ο κόσμος, που κατέκλεισε κάθε σημείο της πόλης, παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα συναρπαστικά αγωνίσματα.

Ο Δήμος Καστοριάς, με τους εκπροσώπους του βρίσκεται καθημερινά και διαρκώς παρών στους αγώνες, στηρίζοντας και με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια των διοργανωτών, αλλά και τους δύο Ομίλους Καστοριάς και Μαυροχωρίου, που κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις κατακτώντας μάλιστα και πολλά μετάλλια.

Όλα αυτά, συνθέτουν ένα καταπληκτικό περιβάλλον, που δικαιώνει την επιλογή της Ομοσπονδίας να αναθέσει το μεγάλο αυτό αθλητικό Πανελλήνιο γεγονός στην Καστοριά. Το επιβεβαίωσε και σήμερα, στις δημόσιες δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Βράμπας, ο οποίος για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη “για όλη τη βοήθεια και τη συνεισφορά του Δήμου Καστοριάς στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος”.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, από την πλευρά του ανέφερε πως “κάναμε απλώς τη δουλειά μας, με εργασίες και παρεμβάσεις στον στίβο της λίμνης και τις εγκαταστάσεις, αλλά και την καθαριότητα της λίμνης για να στηρίξουμε εμπράκτως μία σημαντικότατη διοργάνωση, η οποία ξαναζωντάνεψε την Καστοριά μετά από πολλά χρόνια”, τονίζοντας ότι “με την ίδια διάθεση και την ίδια αποφασιστικότητα αυτή η δημοτική αρχή θα στηρίξει και στο μέλλον παρόμοιες διοργανώσεις”.  

Γραφείο Τύπου                          Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria