Αφιέρωμα στη Νικόλ Τζιάρα, τη “ρουκέτα” του ΓΠΟ Καστοριάς! - OlaDeka

Αφιέρωμα στη Νικόλ Τζιάρα, τη “ρουκέτα” του ΓΠΟ Καστοριάς!

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο σε ηλικία πέντε ετών,παίζοντας μπάλα με αγόρια και η μοναδική εικόνα που θυμάται είναι να βρίσκεται με μία μπάλα στο γήπεδο του χωριού της, το Τοιχιό. Η Νικόλ Τζιάρα αποτελεί ένα από τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας μας!Διακρίνεται για την ταχύτητα,το πείσμα και το ανάστημα της,ενώ δημιουργεί κινδύνους-”ζημιές” μπροστά στα αντίπαλα καρέ!Το προσωνύμιο που της αποδώσαμε είναι ”Ρουκέτα”,καθώς εκτοξεύει σουτ και κεφαλιές στις αντίπαλες εστίες με αποτέλεσμα να βάζει ”μπουρλότο” και να προκαλεί ”πυρκαγιά” στα δίχτυα κάθε Κυριακή.
Η ίδια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Προπονητικής Ιωαννίνων το 2018,κάτοχος διπλώματος UEFA C’ και είναι προπονήτρια της ακαδημίας κοριτσιών του ΓΠΟ Καστοριάς και αγοριών από την γενέτειρα της, το Τοιχιό.Η Νικόλ αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία ως φορ και αποτελεί το ”βαρύ πυροβολικό” στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας,ενώ μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ!
Σήμερα (11 Ιουλίου) συμπληρώνει τα 23 της χρόνια και συνεχίζει να ”οργώνει” τους αγωνιστικούς χώρους με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα!Τα πάντα στη ζωή της ξεκινούν από την ”Στρογγυλή Θεά” και είναι η κινητήριος δύναμη για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Για τη Νικόλ το ποδόσφαιρο είναι η πυξίδα των προσωπικών της στόχων!ΥΓ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ!

Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria