Απάντηση της Κατερίνας Σπύρου στον συνδυασμό “ώρα για δουλειά” - OlaDeka

Απάντηση της Κατερίνας Σπύρου στον συνδυασμό “ώρα για δουλειά”

Ντροπή σας! Δεν σας επιτρέπω και σας προειδοποιώ ότι αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, με αφορμή το Δελτίο Τύπου το οποίο εκδώσατε ως απάντηση στην κριτική που σας άσκησα ως Αντιπολίτευση για τον Τουριστικό σχεδιασμό του Δήμου μας, σας ενημερώνω πως ξεπεράσατε τα όρια της γελοιοποίησης του θεσμού τον οποίο υπηρετείτε.

Σας καλώ σε τάξη, να αναλογιστείτε ότι όταν απαντάτε από την θέση σας ως Δημοτική Αρχή  και ως Δήμαρχος θα πρέπει να δείχνετε τον πρέποντα σεβασμό πρώτα στον θεσμό, έπειτα στους δημότες οι οποίοι είναι οι κύριοι αποδέκτες των μηνυμάτων σας, και τέλος στο πρόσωπο μου (εκφράζοντας την μείζον αντιπολίτευση) και ταυτόχρονα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών το οποίο μας στήριξε στις εκλογές.

Η ανικανότητα διοίκησης  του Δήμου σε πάρα πολλούς τομείς είναι φανερή και δεν θα την κρύψουμε, διότι δεν θέλουμε να είμαστε «συνένοχοι στο έγκλημα το οποίο διαπράττετε» στον Δήμο Καστοριάς. Πρέπει να καταλάβετε ότι η δική μας θέση είναι να σας ελέγχουμε, να σας συμβουλεύουμε αλλά και να ψηφίζουμε ή να καταψηφίζουμε το σχέδιο σας με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου. Η δική σας θέση είναι να διοικείτε, να αγωνίζεστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς, να διαφυλάσσετε την Δημοτική περιουσία με σύνεση και διαφάνεια, να μας ενημερώνετε για τον στρατηγικό σας σχεδιασμό, να απαντάτε στις ερωτήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν σας το ζητάμε, να τοποθετήστε επί του θέματος και μόνο δημόσια σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο, να σέβεστε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, να σέβεστε την αντιπολίτευση και την κοινωνία η οποία σας στήριξε. Όταν δε απαντάτε μέσα από Δελτία Τύπου θα πρέπει να απαντάτε με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει για την δική σας Δημοτική Αρχή. Από την αρχή της θητείας σας «πουλάτε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες», έχοντας στο πλευρό σας κάποιους φίλους σας «δημοσιογράφους» να σας κάνουν λίφτινγκ και μπότοξ για να βγείτε όμορφοι. Δυστυχώς για αυτούς η πτώση τους είναι δεδομένη μαζί με την δική σας.

Δεν μας απαντήσατε σε τίποτα από αυτά για τα οποία σας κατηγορούμε αλλά υπεκφεύγετε για άλλη μια φορά μέσα από ύβρεις και ανάρμοστα αστεία που μιλούν για «ήλιο και φραπέδες». Αυτό για μια Δημοτική Αρχή σημαίνει πάτος!!!!!!! Από τον οποίο δεν βλέπω να βγαίνετε εύκολα. Αναφέρεστε στην ομάδα μου και στις καλοκαιρινές διακοπές που θα πάω με την οικογένεια μου, που δεν αφορούν κανέναν γιατί απλά δεν είμαι εγώ αυτή που πληρώνεται με τον παχυλό μισθό του Δημάρχου.

Σας προκαλώ δε να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. Δεν σας χρωστώ όμως καμία απάντηση για το πως περνάω τον προσωπικό μου χρόνο. Ντροπή σας! Δεν σας επιτρέπω και σας προειδοποιώ ότι αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη, γιατί στο κάτω κάτω λόγω της ιδιότητας σας η δική σας ζωή «πουλάει περισσότερο»! Αφήστε λοιπόν τις δικές μου διακοπές και φροντίστε να μην γυμνάζεστε τα πρωϊνά εν ώρα εργασίας σε γυμναστήρια παρουσία πολιτών διότι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και γενικότερα φροντίστε να είστε αξιοπρεπής όπως πρέπει να είναι ο πρώτος Πολίτης του Δήμου. Όσο για τις προτάσεις που συνεχώς ζητάτε αρκεί να συνεχίσετε να μελετάτε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, όπως ήδη κάνετε, και θα βρείτε πολλές εκεί.  Πάντως όταν θα αναλάβουμε εμείς το τιμόνι του Δήμου, σίγουρα δεν θα περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για να διοικήσουμε, διότι φροντίζουμε ήδη προεκλογικά να έχουμε στρατηγικό σχεδιασμό, σε αντίθεση με εσάς που ούτε προεκλογικά ούτε μετεκλογικά έχετε κάποιο πρόγραμμα και αφήνετε την Καστοριά να «πουλάει από μόνη της»!

Υ.Γ Κύριε Δήμαρχε σας αναφέρουμε την σοφή παροιμία που λέει: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται….». Έτσι για να την γνωρίζετε!

Με τιμή η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης με την Παράταξη Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς Σπύρου Αικατερίνη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria