Αθήνα: 54χρονος σε αμόκ άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο στον δρόμο στου Ζωγράφου - Τέσσερις τραυματίες - OlaDeka

Αθήνα: 54χρονος σε αμόκ άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο στον δρόμο στου Ζωγράφου – Τέσσερις τραυματίες

Στο Λαϊκό νοσηλεύονται οι τραυματίες – «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε ο δράστης που το είχε σκάσει από το Ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί – Τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Σκηνιοκό τρόμου το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου όταν ένας 54χρονος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι σε άγνωστους περαστικούς και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

zwgrafou_maxairies2
zwgrafou_maxairies

Ο άντρας βγήκε στον δρόμο και συγκεκριμένα στην οδό Κουσίδη και άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο που περνούσε.

Μαχαίρωσε έναν περαστικό στα πλευρά και τα νεφρά κι έναν άλλο στο χέρι. Συνολικά τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις μαχαιριές του δράστη.

Μετά την πρωτοφανή επίθεση σε αγνώστους στο δρόμο, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και τηλεφώνησε στην αστυνομία. «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε κατά πληροφορίες ο δράστης όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Ο δράστης του φρικτού περιστατικού – Το είχε σκάσει απ’ το Δαφνί

Πρόκειται για Ελληνα, 54 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών με ψυχολογικά προβλήματα. Οπως αναφέρεται, στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 ο δράστης είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εισέβαλαν στο σπίτι και τον βρήκαν να έχει κόψει τις φλέβες του. Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria