Έναρξη εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Έναρξη εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού

8 Ιουλίου 2019: Έναρξη εργασιών κατασκευής-ανέγερσης των δύο νέων αιθουσών, Γυμναστικής και Πολλαπλών χρήσεων, στο Σχολείο μας…
8 Ιουλίου 2021: Έναρξη εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του Διδακτηρίου μας.
Κύριε, Δήμαρχε, κάτι έχεις με την ημέρα της γέννησής μου! Δεν εξηγείται αλλιώς!! Η «εναρκτήρια» ημέρα της ζωής μου, συμπίπτει με το «εναρκτήριο λάκτισμα» τελεσφόρησης των οραμάτων μου… Αμφότερα τα ονειρεύτηκα πολύ, δεν το κρύβω…
Όπως αντιλαμβάνεσαι, μου έκανες τα καλύτερα δώρα… το όνειρο και το όραμα… πράξη!!! Κάθε 2 χρόνια και ένας μποναμάς… Περιμένω το 2023… εναγωνίως!
Και επειδή, νομοτελειακά, στη ζωή δεν υπάρχει κέρδος χωρίς ζημία… «αρέσκεσαι» και λίγο να με «τρέχεις» εν μέσω θέρους!!! Χθες λίγο έλλειψε να κοιμηθώ στο σχολείο, φυλάσσοντάς το… αλλά καθώς αυτό ΔΕΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ για τις νέες επιλογές Διευθυντών… γύρισα στην κλίνη την οικογενειακή μου!!!
Ανείπωτη η χαρά μου…Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης Δάσκαλος

Μας επισκέφθηκαν κάποιες νυχτερίδες και μία κουκουβάγια! Έμπαιναν και έβγαιναν, όπως οι μαθητές/μαθήτριές μας στα διαλείμματα!



Λάζαρος Αμπατζής από τη γειτονική Λεβαία, με το συνεργείο του εν δράσει…Αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με ενεργειακά αλουμινίου. Υποσχέθηκε πως σε τρεις μέρες θα έχει τελειώσει! Φίλε, Λάζαρε, από τάξιμο  δεν έπαθε κανείς τίποτα,από το δόσιμο έπαθε!

Με τον αγαπητό Ευθύμη Χαϊτίδη, τεχνικό υπεύθυνο της Κοζανίτικης κατασκευαστικής εταιρείας ΠΑΤΙΚΑΣ-ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, θα τα λέμε από δω και πέρα, αφού οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου θα συνεχισθούν κατά την περίοδο του καλοκαιριού με αντικατάσταση των φωτιστικών και τοποθέτηση λαμπτήρων LED, με εξωτερική θερμομόνωση κελύφους του κτηρίου και με την κατασκευή δικτύου κλιματισμού.

Ανήμερα της συμπλήρωσης δυο ετών από την έναρξη κατασκευής-ανέγερσης των αιθουσών, μία μικρή για την ώρα “γεύση”…

Σήμερα ολοκληρώθηκε το παρκέ της αίθουσας γυμναστικής. Θα ακολουθήσει τρίψιμο και βάψιμο…

Η κεντρική είσοδος-φουαγιέ των αιθουσών, λίγο πριν την τοποθέτηση τζαμιών…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria