Έκτακτο! - Κλείνει το νοσοκομείο Καστοριάς; Μαζί και τα άλλα περιφερειακά της Δυτ. Μακεδονίας - Θα μείνει μόνο ένα σε ολόκληρη την Περιφέρεια - OlaDeka

Έκτακτο! – Κλείνει το νοσοκομείο Καστοριάς; Μαζί και τα άλλα περιφερειακά της Δυτ. Μακεδονίας – Θα μείνει μόνο ένα σε ολόκληρη την Περιφέρεια

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε σχέδιο (παρόμοιο με αυτό του 2012) που αναφέρει ότι το μέλλον του νοσοκομείου Καστοριάς καθώς και των άλλων περιφερειακών της Δυτικής Μακεδονίας πλην ενός, προβλέπεται δυσοίωνο.

Με λίγα λόγια, νοσοκομείο σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μετά την εφαρμογή του σχεδίου, θα παραμείνει μόνο ένα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι το Μποδοσάκειο της Πτολεμαΐδας ή το Μαμάτσειο της Κοζάνης.

Οι υπόλοιπες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Καστοριάς, θα μετατρέψουν τη χρήση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων σε μια μορφή μετανοσοκομειακής φροντίδας δηλαδή κάτι σαν κέντρα αποκατάστασης.

Επίσης, στις εν λόγω περιοχές θα παραμείνουν μόνο τα κέντρα υγείας που στην Καστοριά έχουμε το ΚΥ Άργους Ορεστικού και το ΚΥ Καστοριάς (στο ΙΚΑ).

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria