Τροχαίο στην Εγνατία με θύμα αρκούδα

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τροχαίο στην Εγνατία με θύμα αρκούδα

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Ιουλίου στον κάθετο άξονα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής κοντά στο Καλονέρι.

Η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου:

Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες βρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό μάρτυρες σε ατύχημα στον κάθετο αξίωνα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής στο ύψος του Καλονερίου .

Το άτυχο ζώο το πιθανότερο να εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους δύο κόμβους με αποτέλεσμα να περιμένει χωρίς να το γνωρίζει το μοιραίο θάνατό του . Απ΄την άλλη πλευρά κινδύνεψε ένας συνάνθρωπος μας (ευτυχώς είναι καλά με τον συνεπιβάτη του ) αλλά έχασε μια μικρή και αναγκαία περιουσία το αυτοκίνητό του που δεν το αποζημιώνει κανένας .

Το άμοιρο ζώο στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του, ένα ώριμο νεαρό αρσενικό πέρασε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από ΠΟΥ ? Απ[ό τους κόμβους ? από την βλάστηση που εύκολα μπορεί να ανέβει ένα ζώο ή από κάποιο άνοιγμα στην περίφραξη που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη …ότι και να είναι τώρα που υπάρχει αύξηση κυκλοφορίας λόγο διακοπών ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ η ΕΓΝΑΤΙΑ δεν είναι ακόμα ασφαλής !!!..

Όλα αυτά τα αναφέρουμε συνέχεια στους υπευθύνους αλλά …όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ΙΔΙΑ μένουν.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια