Daniel Craig: Ο James Bond βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλευρό της Kate Hudson - OlaDeka

Daniel Craig: Ο James Bond βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλευρό της Kate Hudson

Οι δύο Χολιγουντιανοί ηθοποιοί έκαναν τα φλας των δημοσιογράφων να αστράψουν.

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες δύο μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου, ο Daniel Craig και η Kate Hudson. Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, το κινηματογραφικό ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά στις Σπέτσες, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Λόγο για την επίσκεψή τους στη χώρα μας αποτελούν τα γυρίσματα της ταινίας Knives Out 2, μία παραγωγή της οποία τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Rian Johnson (σ.σ. γνωστός για ταινίες, όπως Star Wars: The Last Jedi, Looper, Brick, κ.α.).


Το ζευγάρι στις Σπέτσες

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ζευγάρι εθεάθη σε εν μέρει καλοκαιρινή, αλλά ιδιαίτερα λαμπερή εμφάνιση. Η Hudson φορούσε ένα maxi φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, όμως ο Craig φορούσε ένα nude παντελόνι και μακρυμάνικη μπλούζα μέσα στον καύσωνα!

Ο Craig θα αναβιώσει τον ρόλο του ως Benoit Blanc στο sequel της ταινίας, ενώ η Hudson έχει αναλάβει έναν ρόλο άγνωστο προς το παρόν στο κοινό.

Η Hudson απολαμβάνει τις διακοπές της

Η Hudson, μάλιστα, έχει φτάσει στη χώρα μας νωρίτερα και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά της. Στον λογαριασμό της στο Instagram (όπως θα δεις στην παρακάτω gallery), ανέβασε τα αντίστοιχα ντοκουμέντα για να ενημερώσει το κοινό και να δείξει πόσο όμορφα περνάει.

Στα πλάνα είδαμε και την Kathryn Hahn που πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά του Disney+, WandaVision.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria