Χυδαία δήλωση Μπαλάσκα: Ο πιλότος είναι βλάκας, αν καλούσε την ΕΛΑΣ δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή! - OlaDeka

Χυδαία δήλωση Μπαλάσκα: Ο πιλότος είναι βλάκας, αν καλούσε την ΕΛΑΣ δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή!

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media – Τον κατηγορούν ότι δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα το πρωί στο Mega, ο οποίος χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».Δείτε την επίμαχη αναφορά

«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν “βρασμό ψυχής” και “πρότερο έντιμο βίο”, ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Αντιδράσεις στα social meida

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria