Χιλιάδες κατάρες εισέπραξαν οι δημιουργοί των διοδίων Σιάτιστας τη Δευτέρα- Εγκλωβισμένοι για πολύ ώρα μέσα στο λιοπύρι οδηγοί και επιβάτες - OlaDeka

Χιλιάδες κατάρες εισέπραξαν οι δημιουργοί των διοδίων Σιάτιστας τη Δευτέρα- Εγκλωβισμένοι για πολύ ώρα μέσα στο λιοπύρι οδηγοί και επιβάτες

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Κατ’ αρχάς πρέπει να σκεφτούμε ότι τα διόδια Σιάτιστας δεν είναι σταθμός που μπορεί να εξυπηρετήσει τέτοιον όγκο οχημάτων και μετά τις εποχές lockdown σε μια χρονική στιγμή όπως αυτή της επιστροφής από το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, τα…πνεύματα οξύνθηκαν.

Μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, κάτω από τον καυτό ήλιο που σήμερα δημιούργησε το πρώτο κλίμα καύσωνα για το φετινό καλοκαίρι, χιλιάδες οδηγοί με τους συνεπιβάτες τους, αντιμετώπισαν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν αναγκάστηκαν κατά την επιστροφή τους να περιμένουν για αρκετή ώρα σε ένα σημείο που μέχρι πρότινος περνούσαν άνετα με 130 χλμ/ώρα. Οι ουρές που δημιουργήθηκαν ξεπερνούσαν τα 5 χλμ!

Πολλοί δυσαρεστήθηκαν με την εγκατάσταση αυτού του σταθμού διοδίων εξ αρχής, αλλά γελάστηκαν πιστεύοντας πως το πρόβλημα έγκειται σε οικονομικό μόνο επίπεδο. Δεν είναι μόνο ότι πληρώνουμε το «κατι τις» που λέει κι ο λαός παραπάνω σε χρήμα. Είναι ότι δεν προβλέφθηκε και δεν συζητήθηκε καν αυτή η πτυχή που σε μέρες αυξημένης κίνησης σαν τη σημερινή, αποτελεί ακόμα πιο μεγάλο και οδυνηρό πρόβλημα.

Η πολιτική και η λοιπή…ελίτ του τόπου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έκαναν για ακόμη μία φορά το θαύμα τους, δείχνοντας με θαυμαστό τρόπο πως μπορούν να ταλαιπωρούν τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία.

Και όλα αυτά, μην ξεχνάμε, ήρθαν για να μείνουν. Εκτός κι αν έρθουν γρήγορα τα ηλεκτρονικά διόδια και ελαφρύνουν την προβληματική κατάσταση.

Δείτε video που κατέγραψε ο Νίκος Παπανικολάου:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria