«Τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση του Δήμου Καστοριάς πετούν χαρταετό!» - OlaDeka

«Τόσο η συμπολίτευση όσο και η αντιπολίτευση του Δήμου Καστοριάς πετούν χαρταετό!»

Έχουν επιδοθεί σε κρυφτό κυνηγητό ποιος τελικά είχε δίκιο και τήρησε τις νόμιμες διαδικασίες δημοπράτησης του λατομείου ή δεν τις τήρησε .
Έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα εντυπωσιασμού για το ποιος τελικά είχε δίκιο για την δημοπράτηση του λατομείου .
Για γέλια αν μη το άλλο !!!
Αλλά δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να γελάμε με τέτοιου είδους πολιτικές διαχείρισης του τόπου μας .
Κανείς μα κανείς δεν βρήκε το σθένος και την περιβαλλοντική ευαισθησία να ψελλίσει έστω μια λέξη για την υποθήκευση του φυσικού περιβάλλοντος . Δήθεν ενδιαφέρονται για τα επερχόμενα έργα υποδομών στον τόπο μας . Ενδιαφέρονται για το μεγάλο έργο της σήραγγας Κλεισούρας , για τα χιλιάδες κυβικά αδρανή υλικά που θα χρειαστούν για την κατασκευή της , για την έλευση σιδηροδρόμου ( σαν το μέτρο της Θεσσαλονίκης μου θυμίζει αυτό το έργο) και για τα επίσης χιλιάδες κυβικά αδρανών υλικών που θα χρειαστούν για την κατασκευή του και για όλα τα έργα οδοποιίας που θα προκύψουν στο μέλλον ….
Δεν τους νοιάζει ή δεν μπορούν να αντιληφθούν την τεράστια περιβαλλοντική ζημιά που θα προκληθεί από την περαιτέρω εξόρυξη αδρανών υλικών από το συγκεκριμένο λατομείο .
Η τεράστια τρύπα που ήδη έχει δημιουργηθεί θα γίνει γιγαντιαία , θα επιβαρύνει την αισθητική του τοπίου με όλες τις συνέπειες αυτού του αποτελέσματος .
Βρε ξυπνήστε , υποθηκεύεται το μέλλον του τόπου μας …
Υπάρχουν και άλλες τοποθεσίες για εξόρυξη αδρανών υλικών και αδειοδότηση τους, που δεν θα προσβάλλουν το φυσικό κάλλος της λεκάνης της Καστοριάς μας και δεν θα είναι ορατές από οικισμούς ….
Ας ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι φορείς , Σύλλογοι, οργανώσεις , ξενοδόχοι, πολίτες , με ροπή στην ευαισθησία του περιβάλλοντος και σταματήσουν αυτήν την ανόητη πολιτική διαχείρισης φυσικών πόρων του λεκανοπεδίου της λίμνης της Καστοριάς !

Από το Facebook του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria