«Τρίποντα στα Σχολεία» - Εκδήλωση γνωριμίας με το μπάσκετ από την Ε.Ο.Κ. με την συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς - OlaDeka

«Τρίποντα στα Σχολεία» – Εκδήλωση γνωριμίας με το μπάσκετ από την Ε.Ο.Κ. με την συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Καστοριάς τα προγράμματα της FIBA και της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης  «Τρίποντα στα Σχολεία» και «Her World Her Rules” τα οποία απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια του δημοτικού σχολείου. Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του μπάσκετ, να παίξουν και να διασκεδάσουν. Η Ε.Ο.Κ. για την διοργάνωση των προγραμμάτων, επέλεξε το 5ο δημοτικό σχολείο στην πόλη της Καστοριάς.

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 31/5/2021 δύο προπονητές της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης ο κ. Θωμάς Χαρμπαλής  και ο κ. Στέφανος Πέρκος παραβρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του 5ου δημοτικού σχολείου και οργάνωσαν με επιτυχία την εκδήλωση. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ολιγομελή τμήματα και συνοδευόμενα από την γυμνάστρια του σχολείου απολαύσαν πολύ παιχνίδι και γυμναστική ενώ παράλληλα γνώρισαν και τις τεχνικές του μπάσκετ, μένοντας ενθουσιασμένα. Από τον Α.Σ. Καστοριάς είχαν τη χαρά να συμμετέχουν οι προπονητές Γιώργος Καραταγλίδης και Χριστόφορος Τερσενίδης οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στα παιδιά τον όμορφο κόσμο του αθλήματος του μπάσκετ και να δώσουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι. Παράλληλα οι προπονητές του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομοσπονδιακούς προπονητές για αθλητικά θέματα και αποκόμισαν χρήσιμα συμπεράσματα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπεύθυνη του γραφείου φυσικής αγωγής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς, η οποία είναι κοντά στο σύλλογο για κάθε συνεργασία. Πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν πραγματικά μέσα από την γνωριμία του αθλήματος του μπάσκετ. Στα παιδιά που συμμετείχαν προσφέρθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια από τους εκπροσώπους της Ε.Ο.Κ..

Συγχαίρουμε θερμά τους ομοσπονδιακούς προπονητές για την άψογη διοργάνωση  του προγράμματος  αλλά και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκληση στον σύλλογο μας για συμμετοχή στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής του 5ου δημοτικού σχολείου Καστοριάς για την υποδειγματική φιλοξενία και φυσικά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για τη συμμετοχή τους.

Ο Α.Σ. Καστοριάς είναι πάντοτε δίπλα σε όλα τα αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να γνωρίσουν το μπάσκετ και το ίδιο θα κάνει στο μέλλον με ανάλογες εκδηλώσεις.

Σας πληροφορούμε ότι, μετά την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, ο σύλλογός μας πραγματοποιεί προπονήσεις μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και στο κλειστό του ΕΠΑΛ με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων ασφαλείας. Καλούμε τους γονείς να δώσουν την ευκαιρία στα παιδία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του μπάσκετ συνδυάζοντας παιχνίδι και διασκέδαση.

Το πρόγραμμα προπονήσεων έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ

16:00-17:00 ΝΗΠΙΑ-Α΄-Β΄& Γ΄ Δημοτικού ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

17:15-18:15 Δ΄-Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

09:15-10:15 Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

11:30-12:30 ΝΗΠΙΑ- Α΄- Β΄ & Γ΄ Δημοτικού ΓΗΠΕΔΟ ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

09:15-10:15 Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

10:15-11:15 ΝΗΠΙΑ- Α΄- Β΄& Γ΄ Δημοτικού ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ

10:30-11:30 ΓΗΠΕΔΟ ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:15-12:15 ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria