Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε στη Λαμία ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης(φωτογραφίες) - OlaDeka

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε στη Λαμία ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης(φωτογραφίες)

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ. Συμεών επισκέφθηκε στη Λαμία ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα, αμφίπλευρη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, αλλά και ξενάγηση στις δομές που στεγάζονται στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου επιτελείται ένα τεράστιο, δυναμικό και αποτελεσματικό φιλανθρωπικό έργο.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς σε δηλώσεις του σημείωσε:

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο και να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά, που με δέχθηκε και με υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω για μία ακόμη φορά την αξιοσύνη, την πνευματικότητα, την ευρηματικότητα, τη διορατικότητα ενός ανθρώπου που πιστεύει ότι, η Εκκλησία πρέπει να βρίσκεται όχι απλώς δίπλα, αλλά μέσα στην κοινωνία, με έργα και δράσεις. Ένας άξιος ιεράρχης με ψυχική ευγένεια και άοκνη δράση, που εμπνέει με τον λόγο του και αποπνέει σεβασμό. Καμαρώνουμε, ως Καστοριανοί για τον συμπατριώτη μας, κ. Συμεών, διότι είναι ένα πανάξιο τέκνο της Μακεδονικής γης και της Βυζαντινής Καστοριάς και προσευχόμαστε ο Θεός να του δίνει δύναμη και υγεία για να συνεχίσει την Θεάρεστο Αρχιερατεία που ήδη ξεκίνησε”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria