Σ. Καλαφάτης: Προσεκτικά βήματα για το άνοιγμα των συνόρων - OlaDeka

Σ. Καλαφάτης: Προσεκτικά βήματα για το άνοιγμα των συνόρων

“Εξίσωση που έχει πολλούς αγνώστους” χαρακτήρισε το άνοιγμα των συνόρων ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος επισκέφτηκε τον Τελωνειακό Σταθμό και το Φυλάκιο Κρυσταλλοπηγής, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε πως θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά βήματα σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων, χαρακτηρίζοντας “απολύτως κατανοητή” την αγωνία η οποία εκφράζεται.

Στην Καστοριά, όπου ήταν ο επόμενος σταθμός της επίσκεψής του, ο κ. Καλαφάτης πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου συνεχάρη το διοικητικό και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την στάση τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός εσωτερικών, αρμόδιος για τη Μακεδονία και τη Θράκη,είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικής Γούνας στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ επισκέφθηκε και επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Εξάλλου, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Καστοριάς, με αφορμή της επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών Σταύρου Καλαφάτη.

Η κ. Αντωνίου μίλησε για την πορεία των εμβολιασμών, η οποία είναι αξιοσημείωτη στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους εμβολιασμούς των νέων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria