Συναγερμός στην Ιταλία: Εξαφανίστηκε παιδάκι δυο ετών μέσα στη νύχτα, αγωνιώδεις έρευνες (βίντεο) - OlaDeka

Συναγερμός στην Ιταλία: Εξαφανίστηκε παιδάκι δυο ετών μέσα στη νύχτα, αγωνιώδεις έρευνες (βίντεο)

Εθελοντές «χτενίζουν» την Τοσκάνη στην Ιταλία για την εξαφάνιση ενός παιδιού μόλις δυο ετών από οικολογικό χωριό, σε ορεινή περιοχή. Στις έρευνες συμμετέχει η πολεμική αεροπορία και με ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιταλία για την εξαφάνιση ενός αγοριού, μόλις δυο ετών, υπόθεση που έχει κινητοποιήσει τις Αρχές. Αγωνιώδεις έρευνες, έχει κινητοποιηθεί και ο στρατός. Ο μικρός Νικόλα εξαφανίσθηκε από το σπίτι του, σε μια ορεινή περιοχή της Τοσκάνης.

Το παιδί, όπως δήλωσαν οι γονείς του στις Αρχές, δεν ήταν το πρωί στο κρεβάτι του, στο δωμάτιό του. Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται τους σε μια απομονωμένη, ορεινή περιοχή στην Τοσκάνη και η οικογένεια ασχολείται με βιολογική παραγωγή μελιού.

Η πρώτη κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Πρόκειται για το οικολογικό χωριό Καμπανάρα. Τις τελευταίες ώρες οι άνδρες και γυναίκες της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας συμμετέχουν στις έρευνες και με ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο χρησιμοποιεί σκάνερ θερμότητας.

Ο μικρός Νικόλα, σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν συνηθισμένος να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού και να απομακρύνεται, σε μια λογική απόσταση, από την αγροικία όπου επέλεξε να ζήσει η οικογένεια.

Οι έρευνες σε κοντινή λίμνη, δεν έφεραν, πάντως, αποτέλεσμα και 18 ομάδες εθελοντών, μαζί με πυροσβέστες και καραμπινιέρους, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βρουν ζωντανό το παιδί, μέσα στις επόμενες ώρες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria