Συνάντηση με τις εθελοντικές οργανώσεις στην Π.Ε. Καστοριάς ενόψει της αντιπυρικής περιόδου - OlaDeka

Συνάντηση με τις εθελοντικές οργανώσεις στην Π.Ε. Καστοριάς ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021 παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου σύσκεψη με τις εθελοντικές οργανώσεις που είναι εντεταγμένες στο  μητρώο Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό τη στήριξη της δράσης του πυροσβεστικού σώματος ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Σαββόπουλος αφού καλωσόρισε τα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων, τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας την καθοριστική συνεισφορά τους στις περιπολίες και στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε ο καθορισμός περιπολίων και η επάνδρωση του Πυροφυλακίου στο ύψωμα “Σπυριδάκη” καθώς και  τοποθέτηση ατόμων στο ύψωμα “Αγιος Αθανάσιος”,  σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκδίδει μηνιαία η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθ’ όλη την αντιπυρική περίοδο. Επίσης, συζητήθηκε η οργάνωση ομάδων πυρασφάλειας από κάθε εθελοντική οργάνωση για επιχειρησιακή δράση σε πρώτο χρόνο που θα δρα υποστηρικτικά και θα συνδράμει σε κατάσβεση και επιτήρηση δασικής πυρκαγιάς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, ο Πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Καστοριάς, ο Πρόεδρος της Ραδιολέσχης Καστοριάς, ο Πρόεδρος του “Συλλόγου              Αιμοδοτών Πολιτισμού και Περιβάλλοντος,  “η Μελωδία της Καρδιάς”(“Σ.Α.Π.Π.”), οι Πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, εκπρόσωπος του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Τ.Α.Κ) Καστοριάς, εκπρόσωπος των Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς καθώς και εκπρόσωπος της Θηροφυλακής.

σύσκεψη με εθελοντικές
σύσκεψη με εθελοντικές
σύσκεψη με εθελοντικές
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria