Πρεμιέρα στο Euro με Τουρκία – Ιταλία - OlaDeka

Πρεμιέρα στο Euro με Τουρκία – Ιταλία

Ο κορονοϊός μπορεί να πήγε έναν χρόνο πίσω το Euro 2020, παρόλα αυτά η σπουδαιότερη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ σε επίπεδο χωρών ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία της σήμερα το βράδυ (22,00), στο “Ολίμπικο” της Ρώμης, στο ένα από τα 11 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τον ANT1.

Η Ιταλία, η οποία έπαθε σοκ με την απουσία της από το τελευταίο Μουντιάλ, επιστρέφει αρκετά πιο δυναμική σε μια μεγάλη διοργάνωση! Εξάλλου, στα προκριματικά είχε 10/10 νίκες! Με ένα ρόστερ πολλά υποσχόμενο που προβάλει μεταξύ των φαβορί της διοργάνωσης και στον πάγκο της τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, η “σκουάντρα ατζούρα” θέλει να δείξει με το καλημέρα ποιος θα είναι το αφεντικό του 1ου ομίλου, όπου βρίσκονται επίσης Ελβετία, Τουρκία και Ουαλία.

Δεν θα είναι εύκολη πάντως η αποστολή της στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στους εξαιρετικά φιλόδοξους Τούρκους του Σενόρ Γκιουνές, που είχαν κοντράρει στα ίσια την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία στα προκριματικά, χάνοντας στο νήμα την πρωτιά του ομίλου.

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τουρκία (4-4-2): Τσακίρ – Ζεκί, Ντεμιράλ, Σογιοντσού, Μεράς – Καραμάν, Τσουφάν, Γιοκοσλού, Τσαλχάνογλου – Γιαζίτσι, Γιλμάζ

Ιταλία (4-3-3): Ντοναρούμα – Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε

πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria