Πινγκ-Πονγκ: Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων(φωτογραφίες) - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων(φωτογραφίες)

Το 4ήμερο 25-28/6/2021 πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων – παγκορασίδων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021και περιελάβανε τα αγωνίσματα του ατομικού, του διπλού και του ομαδικού.

Αγωνίστηκαν 58 αθλητές και αθλήτριες από 22 σωματεία της χώρας ξεδιπλωνόταν το ταλέντο τους ύστερα από την επτάμηνη απουσίας τους. Οι αγώνες διεξήχθησαν δίχως την παρουσία θεατών στις κερκίδες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α..

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκε με δυο παμπαίδες, τον Τοκατλίδη Φώτη και τον Ισαακίδη Κων/νο και στα τρία αγωνίσματα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και φτάνοντας κοντά στην είσοδό τους στα μετάλλιακαθώς είχαν δυο οριακούς αποκλεισμούς σε 8άδες.

 Η αρχήτων αγώνων έγινε την Παρασκευή με το αγώνισμα του ομαδικού όπου η Καστοριανή ομάδα αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων γνωρίζοντας δυο ισάριθμες ήττες  αρχικά με σκορ 3-1 από την ομάδα της Φλώρινας και στην συνέχεια στις λεπτομέρειες με σκορ 3-2 από τον Ο.Α. Χανίων αντίστοιχα.

Την Κυριακή και την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του διπλού και του ατομικού και οι δυο αθλητές πέρασαν την φάση των ομίλων στο ατομικό με τον Τοκατλίδη  να αποκλείεται στην 22άδα, ενώ ο Ισαακίδης έφτασε μέχρι την 8άδα. Στους αγώνες του διπλού το καστοριανό δίδυμο αποκλείστηκε στην 8άδα πραγματοποιώντας εξαιρετικήεμφάνιση.

Οι καστοριανοί αθλητές έδειξαν ότι είναι ανταγωνιστικοί σε πανελλήνιο επίπεδο και ότι το μέλλον τους ανήκει.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria