ΠΔΜ - Ακόμη 3,3 εκ. στους δρόμους - OlaDeka

ΠΔΜ – Ακόμη 3,3 εκ. στους δρόμους

Εγκρίσεις Πρακτικών Δημοπρασιών Δημοσίων Έργων  και υποβολή  πρότασης στο πλαίσιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας από την Οικονομική Επιτροπή.

  Εγκρίθηκαν την Τρίτη 15 Μαΐου 2021,  από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τα πρώτα πρακτικά των ανοικτών  δημοπρασιών για την επιλογή αναδόχων κατασκευής των έργων «Συντήρηση – βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού», προϋπολογισμού 1.891.935,48€ (πλέον Φ.Π.Α) καθώς και του έργου «Συντήρηση – βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Βοΐου», προϋπολογισμού 1.439.516,13€ (πλέον Φ.Π.Α.)

Η υλοποίηση των δύο έργων θα συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας και της οδικής εξυπηρέτησης δυσπρόσιτων περιοχών.

Επίσης, εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ 2012 – 2016 του έργου «Εγκατάσταση Αντικεραυνικής Προστασίας στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμωνος Βλάστης» της Π.Ε. Κοζάνης, προϋπολογισμού 10.000,00€.

Η υλοποίηση του έργου θα προστατέψει τις κτιριακές υποδομές του μοναστηριού και αυτούς που διαμένουν ή επισκέπτονται αυτό. Επιπλέον, θα αποτρέψει πιθανούς κινδύνους πυρκαγιάς στο δάσος της ευρύτερης περιοχής λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν εκεί, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria