Παπανικολάου εν δράσει: Έμεινε ιταλικό πλήρωμα στο Βίτσι - Μεταφορά οχήματος - πληρώματος και...στάση για παγωτό - OlaDeka

Παπανικολάου εν δράσει: Έμεινε ιταλικό πλήρωμα στο Βίτσι – Μεταφορά οχήματος – πληρώματος και…στάση για παγωτό

Suzuki Grand Vitara ιταλικής αποστολής βγήκε εκτός στη σημερινή διαδρομή στην περιοχή του Βιτσίου και φορτώθηκε από τα συνεργεία οδικής βοήθειας της διοργάνωσης, για να μεταφερθεί προς επισκευή στο service park του Άργους Ορεστικού.

Το αυτοκίνητο έσπασε το ψαλίδι μπροστά και ο Νίκος Παπανικολάου με την ομάδα του μεταφέρει τους δύο οδηγούς του ιταλικού πληρώματος και μετά από την παροχή κάθε βοήθειας το team Παπανικολάου έκανε στάση για κεράσματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, άλλα τρία οχήματα έχουν εγκαταλείψει και θα φορτωθούν για τη μεταφορά τους και την επισκευή τους από τους ειδικούς τεχνικούς που εργάζονται πυρετωδώς όλη τη νύχτα για να παραδώσουν «ετοιμοπόλεμα» τα οχήματα που θα ριχτούν το πρωί της Κυριακής και πάλι στον αγώνα.

Δείτε τα video’s :

Είναι τρελοί αυτοί του Rally Greece Offroad – Ακόμη και τα δύσκολα γίνονται…happening – Το ιταλικό πλήρωμα «φορτωμένο» στην καρότσα του Νίκου Παπανικολάου
Τέλος καλό όλα καλά, ροφήματα και παγωτό

Τέλος ο Νίκος Παπανικολάου μας εξηγεί γιατί είναι χρήσιμο ένα καλό…μπανάκι στα αυτοκίνητα στο τέλος της ημέρας:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria