Πανελλαδικές 2021: Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - OlaDeka

Πανελλαδικές 2021: Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Με μαθήματα του κύκλου σπουδών που έχουν επιλέξει οι μαθητές συνεχίζονται σήμερα οι Πανελληνίες 2021 για τους υποψηφίους από τα Γενικά Λύκεια

Με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 για τους υποψηφίους από τα Γενικά Λύκεια. Είναι το δεύτερο μάθημα στο οποίο εξετάζονται οι μαθητές των ΓΕΛ, μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα στην οποία εξετάστηκαν τη Δευτέρα

Δείτε εδώ τα θέματα των Αρχαίων

Δείτε εδώ τα θέματα των Μαθηματικών

Δείτε εδώ τα θέματα της Βιολογίας

Αυτό είναι το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων

Από 29 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων. Στην ιστοσελίδα https://www.minedu.gov.gr/news/49064-15-06-21-analytiko-programma-eidikon-mathimaton, μπορούν οι υποψήφιοι να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων, τα εξεταστικά κέντρα Αγγλικών, τα εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (εκτός Αγγλικών), τα εξεταστικά κέντρα υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και τις γενικότερες οδηγίες προς τους υποψηφίους.

Με σελφ τεστ

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Όσον αφορά τα μέτρα, τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές οφείλουν να φορούν μάσκα ενώ η συμμετοχή υποψηφίων, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις πανελλαδικές προϋποθέτει τη διενέργεια self test και την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σε αυτοδιαγωνιστικό τεστ, το τεστ θα πρέπει να επαναληφθεί σε δημόσια δομή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria