Ο Άλκης Κεφαλάς συνταξιοδοτείται κι ευχαριστεί - OlaDeka

Ο Άλκης Κεφαλάς συνταξιοδοτείται κι ευχαριστεί

Αγαπητοί συνάδελφοι της Διοικητικής, Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας.

Σαν να ήταν χθες η 23η Αυγούστου 1982, ημέρα της εορτής της Παναγίας Ξενιάς, η ημέρα που έγινα μέλος της οικογένειας του Υγειονομικού χώρου και κάνοντας ένα εργασιακό ταξίδι τριανταεννέα (39) ετών, έφτασε η ώρα της συνταξιοδότησής μου.

Ήταν μια ξεχωριστή διαδρομή με σπουδαία εμπειρία, την οποία συνειδητά επέλεξα στα 22 μου χρόνια ,όταν άγουρος, έμπαινα στο δρόμο του Νοσοκομειακών υπαλλήλων ,με αγάπη για τη σημαντική δουλειά μου προς τον πονεμένο ασθενή και τους συναδέλφους.

Στο ταξίδι αυτό, έχοντας όλους σας συνταξιδιώτες μου, περάσαμε δύσκολες και εύκολες διαδρομές, που μου γέμισαν εμπειρίες. Συνεργαστήκαμε, γνωριστήκαμε, γλεντήσαμε, χαρήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, λυπηθήκαμε, βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον σε κάθε δύσκολη στιγμή και ιδιαίτερα την περίοδο του κορονοϊού covid-19. Μέσα από όλα αυτά εισέπραξα, την αλληλεγγύη, το σεβασμό και την αγάπη σας.

Όταν ήρθα στο Νοσοκομείο ,περιδιάβηκα όλους τους χώρους του από το θυρωρείο ως την τελευταία άκρη του ,προκειμένου να γνωρίσω όλους τους εργαζόμενους.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα με στόχο την κατά το δυνατόν υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες της Καστοριάς , την εξυπηρέτηση των ασθενών, την άμεση ανταπόκρισή μου στα αιτήματά τους και πιστεύω πως τα κατάφερα.

Με την συμμετοχή μου ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, αλλά και ως αντιπρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων, προσπάθησα για την όσο το δυνατόν καλύτερη επίλυση των θεμάτων που προέκυπταν.

Επί τριάντα δύο (32) συναπτά έτη υπήρξα μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Παρεκκλησίου του Νοσοκομείου μας “Άγιος Παντελεήμων” καθώς και ιεροψάλτης κατά την τέλεση των ιερών ακολουθιών για την πνευματική στήριξη των ασθενών και των συναδέλφων.

Μέριμνα μου ως Προϊσταμένου του Τμήματος Κίνησης και Νοσηλίων τα τελευταία 25 χρόνια, ήταν να παρέχονται υπηρεσίες που να καλύπτουν όλα τα αιτήματα και τα προβλήματα των πολιτών της Καστοριά αλλά και κάθε προσερχόμενου πολίτη στο Νοσοκομείο μας.

Στόχος μου ήταν η επιτέλεση του καθήκοντος με την πιστή τήρηση των νόμων και των κειμένων διατάξεων.

Έχω κρατήσει τις πιο ωραίες εμπειρίες, τα πιο όμορφα συναισθήματα με όλους και όλες, όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Προϊσταμένους-ες, νοσηλεύτριες-τες, τραυματιοφορείς/νοσοκόμους, γιατρούς, καθαρίστριες -ες, διοικητικούς.

Τιμώ έναν έναν ξεχωριστά και τρέφω απεριόριστο σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση ,για το επίπονο, ξεχωριστό και υψηλού επιπέδου έργο σας.

Σας ευχαριστώ εγκάρδια γι΄αυτά που μου μάθατε και για εκείνα που με κάνατε να αισθανθώ. Σας ευχαριστώ, που μέσα από την αλληλοκατανόηση, πετύχαμε να έχουμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως, εκείνους τους συναδέλφους, που με βοήθησαν να ασκήσω καλύτερα τα καθήκοντά μου ιδιαίτερα τους συναδέλφους του τμήματός μου, τα παιδιά που προσήλθαν για την πρακτική τους εξάσκηση και να πετύχω έτσι τους εργασιακούς μου στόχους.

Από την πλευρά μου, πιστεύω ότι, η βοήθειά μου και οι γνώσεις μου, ήταν πάντα στη διάθεσή σας.

Ευχαριστώ, επίσης, τα μέλη της οικογένειάς μου, που με έχουν κάνει ευτυχισμένο και υπερήφανο σύζυγο και πατέρα, αφού με την αγάπη τους, την κατανόηση και τη στήριξή τους, με βοήθησαν να φτάσω στο τέλος αυτού του ταξιδιού. Το γεγονός, ότι βγαίνω στη σύνταξη υγιής, με χαροποιεί ιδιαίτερα, «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν» και εύχομαι και σε εσάς το ίδιο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της Διοικητικής Υπηρεσίας , με τους οποίους εξ’αντικειμένου είχα πιο πολύ συνάφεια.

Εύχομαι καλή συνέχεια και πρόοδο στο Νοσοκομείο Καστοριάς και προσωπικά στον καθένα σας.

Τα συναισθήματα πολλά και έντονα και με την συγκίνηση να κυριαρχεί, σας αποχαιρετώ.

Εύχομαι από βάθους ψυχής, να έχετε καλό και δημιουργικό υπόλοιπο του εργασιακού σας βίου και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι.

Με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση

Αλκιβιάδης Κεφαλάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria