ΚΛΙΝΙΚΗ Τ.Υ.Π.Ε.Τ «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ-ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΔΩΝ - OlaDeka

ΚΛΙΝΙΚΗ Τ.Υ.Π.Ε.Τ «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ-ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΔΩΝ

ΚΛΙΝΙΚΗ Τ.Υ.Π.Ε.Τ «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ»  Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ – ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Νομαρχιακού παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, του νομού Λάρισας, του ΣΥΕΤΕ, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Ταμείου Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, το ΤΥΠΕΤ, ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας με δελτίο τύπου προς το ” OLADEKA ” για την Αναβάθμιση και την Συνεχή Παροχή Υψηλού Επιπέδου Υγειονομικής Περίθαλψης σε όλη την Ελλάδα, εν μέσω Πανδημίας, αναφέροντας τα εξής:

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε όλους τους τελευταίους μήνες έθεσαν υψηλά τον πήχη στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις μας.

Η Γενική Κλινική «Υγείας Μέλαθρον», μία από τις κορυφαίες σε πανελλήνιο επίπεδο, αποτελεί αδιαφιλονίκητα το στολίδι του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Με 97 κλίνες, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, πλήθος παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων αποτελεί σταθερή επιλογή για πάνω από 5.500 ασθενείς και 110.000 επισκέπτες ετησίως στα Εξωτερικά Ιατρεία, τις Διαγνωστικές υπηρεσίες και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο Παθολογικός Τομέας του «Υγείας Μέλαθρον» απαρτίζεται από πέντε κλινικές (Παθολογική, Καρδιολογική, Γαστρεντερολογική, Νευρολογική, Αιματολογική), είναι άρτια στελεχωμένος και εξοπλισμένος με σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και καλύπτει με εφημερίες και εξωτερικά Ιατρεία ένα ευρύτατο φάσμα περιστατικών.

Ο Χειρουργικός Τομέας απαρτίζεται από οκτώ κλινικές (Ουρολογική, Ωτορινολαρυγγική, Ορθοπεδική, Γυναικολογική, Οφθαλμολογική, Αναισθησιολογική, Γναθοπροσωπική, Χειρουργική). Με εφημερίες κι εξωτερικά Ιατρεία, διενεργούνται επεμβάσεις με τις πλέον σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους που ελαχιστοποιούν το χρόνο νοσηλείας και συμβάλλουν στην άμεση μετεγχειρητική αποκατάσταση.

Πλήθος Διαγνωστικών Εργαστηρίων συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηρίων Covid_19 με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας επιτρέπουν τη διενέργεια όλων των βασικών αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων.

Οι δύο Ειδικές Μονάδες, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) και Παθολογικής Ογκολογίας παρέχουν φροντίδα υψηλού επιπέδου. Η πρόσφατα ανακαινισμένη και πλήρως εξοπλισμένη με Ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό αιχμής Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αποτελούμενη από εξειδικευμένους εντατικολόγους και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό αντιμετωπίζει τους βαρέως πάσχοντες ασθενείς του Τ.Υ.Π.Ε.Τ που χρήζουν ειδικής νοσηλείας και εξειδικευμένης φροντίδας. Στη Μονάδα Παθολογικής Ογκολογίας παρέχεται πλήρης θεραπεία και υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς με όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα μέσα.

Το Τμήμα Ημερήσιας Νοσηλείας με συνεχή επίβλεψη κι έλεγχο των νοσηλευομένων ασθενών από Ιατρούς αντίστοιχων ειδικοτήτων, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με 24ωρη κάλυψη για όλα τα έκτακτα περιστατικά και πάντα με ασθενοφόρο σε ετοιμότητα καθώς και άλλα αυτοτελή τμήματα ενδονοσοκομειακής και προληπτικής ιατρικής συνθέτουν ένα αρραγές και ολοκληρωμένο σύνολο ιατρικών υπηρεσιών.

Το σύνολο των υπηρεσιών της Κλινικής «Υγείας Μέλαθρον» παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, ενώ για τους συνοδούς ασθενών της Περιφέρειας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ & ΣΙΤΙΣΗ στον, λίγα μέτρα απόσταση από την Κλινική, πρόσφατα ανακαινισμένο Ξενώνα. Αυτονόητη η κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων των ασθενών (βάσει τιμοκαταλόγου) και η Δωρεάν διενέργεια των αναγκαίων μοριακών ελέγχων για τη χρήση του Ξενώνα.

Τα οικονομικά οφέλη τόσο για τα ίδια τα μέλη, όσο και για το Ταμείο μας είναι προφανή και αναδεικνύουν την Κλινική Υγείας Μέλαθρον ως πρότυπο φορέα δευτεροβάθμιας φροντίδας σε πανελλήνιο επίπεδο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria