Ιδέες για το μενού του ΠαρασκευοΣαββατοκύριακου - OlaDeka

Ιδέες για το μενού του ΠαρασκευοΣαββατοκύριακου

Παρασκευή 11/6
Το γαριδοπίλαφο με πλιγούρι είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι και μια νόστιμη εναλλακτική όταν δεν θέλετε να φάτε ρύζι. Πιλάφι με πλιγούρι, κουκουνάρι και γαρίδες.

Σάββατο 12/6
Μουσακάς χωρίς ψήσιμο. Αλλιώτικος μουσακάς, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Η γλύκα από τις μελιτζάνες και τις πιπεριές και ο πικάντικος κιμάς έρχονται και δένουν υπέροχα με το δροσιστικό αρωματικό γιαούρτι.

Κυριακή 13/6
Η Κυριακή είναι πάντα μια καλή αφορμή για να μαζευτεί η οικογένεια ή η παρέα γύρω από το ίδιο τραπέζι και να απολαύσει ένα πλήρες μενού με σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως και γλυκό. Για το κυριακάτικο τραπέζι, λοιπόν, επιλέγουμε φιλέτο μοσχαρίσιο με Vinsanto. Ζουμερά μοσχαρίσια φιλέτα μαγειρεύονται με Vinsanto και συνοδεύονται με μια δροσερή σαλάτα. Ιδανική επιλογή για το κυριακάτικο τραπέζι ή ένα επίσημο δείπνο.

Σαλάτα με γεμιστά αυγά. Γινόμαστε δημιουργικοί και ενισχύουμε γευστικά και αισθητικά τη σαλάτα μας. Ετοιμάζουμε μια απλή μαρουλοσαλάτα με κρεμμυδάκι φρέσκο και μπόλικο άνηθο και τη σερβίρουμε από πάνω με γεμιστά αυγά.

Φουρνίζουμε και για ορεκτικό αυτή τη νόστιμη κις με λαχανικά και τυριά, που είναι ιδανική για πρώτο πιάτο σε κάθε τραπέζι.

Pots de creme με σοκολάτα. Το όνομα αυτού του γλυκού προέρχεται από τα σκεύη στα οποία παραδοσιακά σερβίρεται, που συνήθως έχουν και καπάκι. Είναι μια υπέροχη σοκολατένια κρέμα, ιδανική για επιδόρπιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria