Η λειτουργία της αγοράς την ημέρα Αγίου Πνεύματος 21/6 - OlaDeka

Η λειτουργία της αγοράς την ημέρα Αγίου Πνεύματος 21/6

Ανοιχτά θα έχουν την δυνατότητα να είναι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 21 Ιουνίου 2021, εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ
Το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 21 Ιουνίου 2021, θα είναι το ίδιο με τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες.

Θα υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων να λειτουργούν από τις 7:00 π.μ έως τις 10:30 μ.μ. Αυτό αναφέρεται σε σχετική ΚΥΑ για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και σούπερ μάρκετ την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ισχύει ό,τι ορίζει κάθε ιδιωτική επιχείρηση σε διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμό Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εφόσον την ημέρα αυτή δεν εργαστούν, δεν θα έχουν καμία μείωση στον μισθό τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους.

Οι τράπεζες θα είναι κλειστές, ενώ τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων θα λειτουργήσουν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria