Η Ευαγγελία Αναστασιάδου νέα αθλήτρια στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions (Video) - OlaDeka

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου νέα αθλήτρια στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions (Video)

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΟΠΑΠ υποδέχεται στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions έξι νέους αθλητές.H Κατερίνα Δίβαρη (Windsurf), η Σπυριδούλα Καρύδη (Τριπλούν), η Κορίνα Πολίτη (100 μ. /200 μ. /400 μ.), ο Μιχάλης Αναστασάκης (Σφυροβολία), η Ευαγγελία Αναστασιάδου (Κωπηλασία) και ο Νίκος Παπαγγελής (Ποδηλασία) είναι τα νέα μέλη του χορηγικού προγράμματος του ΟΠΑΠ, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Αυτοί οι έξι πολλά υποσχόμενοι αθλητές, μαζί με τους Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος), Δέσποινα Γεωργιάδου (Ξιφασκία), Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do / Kick Boxing) και Άλεξ Αντετοκούνμπο (Μπάσκετ) αποτελούν πλέον τη δυναμική εντεκάδα των ΟΠΑΠ Champions.

Οι πέντε προαναφερόμενοι αθλητές του προγράμματος επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους νέους ΟΠΑΠ Champions.

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στη νέα γενιά αθλητών για τρίτη χρονιά

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Ευαγγελία Αναστασιάδου: «Προσπάθεια για εμένα είναι η πλήρης αφοσίωση στο όνειρο. Όσο μεγαλύτερους στόχους έχεις τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλλεις»

Η αθλήτρια της Κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου γεννήθηκε στην Καστοριά το 2002. «Σε ηλικία 15 ετών κέρδισα το πρώτο μου χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο. Στα 17 μου συμμετείχα σε διεθνείς αγώνες κατακτώντας την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Μεγαλύτερες επιτυχίες ακολούθησαν αργότερα, όταν αναδείχθηκα πρωταθλήτρια Ευρώπης κάτω των 23. Το μεγαλύτερο όνειρο κάθε σπουδαίου αθλητή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έτσι και το δικό μου είναι το ίδιο. Σίγουρα οι στιγμές που θέλησα να τα παρατήσω και να εγκαταλείψω το όνειρο ήταν αμέτρητες λόγω της επίπονης προετοιμασίας, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν αρκετή ώστε να τα παρατήσω. Η χαρά μου που ανήκω στην ομάδα ΟΠΑΠ Champions είναι απερίγραπτη και θεωρώ πως η στήριξη τους μου προσφέρει μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, καθώς είναι σπουδαίο να γνωρίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια σου», υπογραμμίζει η Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Γνωρίστε και τους υπόλοιπους αθλητές στο gossip-tv.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria