Δήμος Άργους Ορεστικού: Με τη συμβολή όλων δημιουργούμε παρακαταθήκη για το μέλλον! - OlaDeka

Δήμος Άργους Ορεστικού: Με τη συμβολή όλων δημιουργούμε παρακαταθήκη για το μέλλον!

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου Rally Greece Offroad. Η προσπάθεια όλων, είχε αποτέλεσμα και οδήγησε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο. Να καταστεί το Άργος Ορεστικό ορόσημο για τον διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό και μέσω διοργανώσεων τέτοιου βεληνεκούς, να ανοίξει παράλληλα ο δρόμος του αθλητικού τουρισμού για την περιοχή μας.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Βαβλιάρας,  η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και το ΕΚΑΒ στήριξαν έμπρακτα το διεθνές αυτό αθλητικό γεγονός και συνέβαλλαν στην επιτυχία του.

Εξίσου σημαντική ήταν και η συμβολή των ανθρώπων του Δήμου που εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και των τοπικών χορηγών που πίστεψαν στο εγχείρημα και το στήριξαν.

Πάνω από όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες του Άργους Ορεστικού και ιδιαίτερα τα παιδιά, που παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή. Μια προσπάθεια που αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου αυτού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria