Γλυκά Νερά: Αίτημα αποκλειστικής επιμέλειας για τη μικρή Λυδία - OlaDeka

Γλυκά Νερά: Αίτημα αποκλειστικής επιμέλειας για τη μικρή Λυδία

Διαφορετικά αιτήματα έχουν καταθέσει οι οικογένειες της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων ως προς την επιμέλεια του βρέφους.

Θετικές φαίνεται πως είναι οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών προκειμένου η 11 μηνών Λυδία να ζήσει στην Αλόννησο με τη μητέρα της Καρολάιν.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, που σήμερα βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων ζητώντας η μητέρα της Καρολάιν να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια του βρέφους.

«Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του» υποστήριξε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με το κ. Χαρμάνη, η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού αναφέρεται και στην κατάσταση της μικρής Λυδίας. «Συγκλονίστηκα όταν διαβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε, μέχρι χθες το βράδυ οι δύο οικογένειες μιλούσαν σε καλό κλίμα, παρά το γεγονός ότι και οι γονείς του Μπάμπης Αναγνωστόπουλου έχουν θέσει ζήτημα επιμέλειας.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες η πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου πιλότου υπέβαλε αίτημα με το οποίο ζήτησε την από κοινού επιμέλεια του βρέφους. Πηγές αναφέρουν ότι ζητείται το βρέφος να μένει και με τις δύο οικογένειες, δηλαδή το μισό χρόνο στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόννησο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria