Αποφάσεις εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣ Καστοριάς στη συνεδρίαση της Τετάρτης 09 Ιουνίου - OlaDeka

Αποφάσεις εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣ Καστοριάς στη συνεδρίαση της Τετάρτης 09 Ιουνίου

Κατά τη συνεδρίαση της Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς την Τετάρτη 09 Ιουνίου πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης ορίζεται για την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021. Ο τρόπος και ο χώρος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν βάσει της αθλητικής και υγειονομικής νομοθεσίας.

2) Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΣ με βάση της ισχύουσες αθλητικές διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου 4726/2020.

3) Ο ταμίας της Ένωσης Βασίλης Μπότσαρης θα είναι ο αναπληρωματικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Καστοριάς στην τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ τις 25.06.2021. Αναλαμβάνει επίσης τις επαφές με τα σωματεία που δεν έχουν προβεί στην εγγραφή τους στο «Μητρώο», κάνοντάς τους τη σχετική ενημέρωση για τα οφέλη από την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

4) Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΓΠΟ Καστοριάς για την επιτυχία της επίτευξης του στόχου και για την προσπάθεια που κατέβαλε και κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις για την παραμονή της στην Α’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος.

5) Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας για την προσπάθεια που κατέβαλε σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη αγωνιστική περίοδο ενός γύρου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παρόλο που δεν κατόρθωσε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην εν λόγω κατηγορία, αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες αγωνιστικές συνθήκες λόγω κρουσμάτων Covid -19.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς στηρίζει το δίκαιο αίτημα της έγγραφης διαμαρτυρίας του σωματείου προς την ΕΠΟ για την άδικη και όχι ισότιμη αντιμετώπιση από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής, προτείνοντας παράλληλα στην αναδιάρθρωση της κατηγορίας, τον υποβιβασμό λιγότερων αθλητικών σωματείων λόγω των ειδικών συνθηκών που υπήρξαν κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria