Αμυράς: Άμεσα 1.000 προσλήψεις σε δασικές υπηρεσίες - OlaDeka

Αμυράς: Άμεσα 1.000 προσλήψεις σε δασικές υπηρεσίες

«Η τελευταία πρόσληψη σε δασική υπηρεσία έγινε πριν 17 χρόνια», είπε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, προαναγγέλλοντας προσλήψεις 700 ατόμων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και 300 μόνιμους

Άμεσες προσλήψεις 1.000 υπαλλήλων σε κρίσιμες θέσεις των δασικών υπηρεσιών της χώρας, προανήγγειλε από τη Βουλή, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, αποκαλύπτοντας ότι η τελευταία πρόσληψη έγινε πριν από 17 χρόνια και οι εν λόγω υπηρεσίες είναι άδειες από κόσμο.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕΔιαμάντως Μανωλάκου, ο κ. Αμυράς, δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί προκήρυξη για την πρόσληψη 700 δασολόγων, δασοπόνων και διοικητικών υπαλλήλων μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, ενώ άμεσα προχωρά και η πρόσληψη 300 μονίμων υπαλλήλων στη δασική υπηρεσία. Επίσης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος διέψευσε εκ νέου φημολογίες περί τοποθέτησης ανεμογεννητριών στις καμένες εκτάσεις του Αλεποχωρίου.

«Ούτε βίδα ανεμογεννήτριας δεν θα ανεχθούμε στα καμένα του Αλεποχωρίου. Ούτε μισό μέτρο λάκκο για ορυχείο ή λατομείο. Δεν υπάρχουν αυτά για αυτή την κυβέρνηση. Δεν θα το επιτρέψουμε. Εκ μέρους της Κυβέρνησης διαβεβαιώνω το Σώμα ότι τα καμένα θα επανέλθουν στην αρχική πράσινη κατάσταση. Όλα τα άλλα είναι όλα fake news», διαβεβαίωσε ο κ. Αμυράς.

Ο ίδιος τόνισε ότι η μελέτη αποκατάστασης της καμένης έκτασης εκπονείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η μάχη θα κερδηθεί χάρη στο επιστημονικό προσωπικό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria