Σάκης Ρήμος - Η ηλεκτρική καρέκλα που λέγεται αντιδημαρχία τουρισμού συνεχίζει να ...προθερμαίνεται - OlaDeka

Σάκης Ρήμος – Η ηλεκτρική καρέκλα που λέγεται αντιδημαρχία τουρισμού συνεχίζει να …προθερμαίνεται

#Αλλάξτε όσο είναι νωρίς…για εσάς και τον τόπο

37 άτομα επισκέφθηκαν τον Λιμναίο Οικισμό το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το άνοιγμα του τουρισμού, ενώ το δεύτερο οι επισκέπτες ανήλθαν στους 110. Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σάκης Ρήμος για τις δράσεις για την τουριστική προβολή του Δήμου Καστοριάς. Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χρύσα Κοσμίδου στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ1.

σ.σ. Η ηλεκτρική καρέκλα που λέγεται αντιδημαρχία τουρισμού συνεχίζει να …προθερμαίνεται: «Αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι η θερινή περίοδος δεν είναι περίοδος ακμής για την Καστοριά έτσι;…»

Από αυτό και μόνο που δηλώνει ο κ. Ρήμος έμπλεος διαχρονικής ηττοπάθειας, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής ούτε κάτι καινούριο φέρνει ο νέος αντιδήμαρχος Καστοριάς, ούτε και ο δήμος ολόκληρος -άρα- ζητάει κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής λέμε…Μακάρι να μας εκπλήξουν στο μέλλον.

Επίσης και όλο το υπόλοιπο «ποίημα» του κ. αντιδημάρχου, γεμάτο από… σκονάκια που χρησιμοποίησαν κατά καιρούς όλοι οι προκάτοχοι του και πλέον μυρίζουν ναφθαλίνη και μούχλα…Τα ίδια και τα ίδια θα…Τα ίδια και τα ίδια μασλάτια….Αποτέλεσμα; Ο Παππουλίδης γιγαντώνει το ανάστημα του κάθε μέρα που περνά!

#Αλλάξτε όσο είναι νωρίς…για εσάς και τον τόπο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria