Ο Ελον Μασκ αναστάτωσε το Βόιο - Τηλεφωνήματα για εξωγήινους - OlaDeka

Ο Ελον Μασκ αναστάτωσε το Βόιο – Τηλεφωνήματα για εξωγήινους

Το oladeka -και όχι μόνο- έγινε αποδέκτης πολλών κλήσεων και μηνυμάτων από κατοίκους του Βοϊου (Τσοτύλι – Νεάπολη – Σιάτιστα κα) που με ενθουσιασμό, απορία αλλά και ανησυχία ανέφεραν πως είδαν στον ουρανό συστοιχίες αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα! «Τα βλέπω σας λέω, τώρα τα βλέπω…είναι πολλά και είναι σε σειρά ένα πίσω από το άλλο και κινούνται!» μας είπε ένας από τους φίλους που μας τηλεφώνησαν θεωρώντας ότι βλέπει κάτι ανεξήγητο.

Η απάντηση βέβαια δεν ήταν εξωγήινοι επισκέπτες αλλά… ο Έλον Μασκ. Αυτό που είδαν οι πολίτες ήταν ακόμη ένα τμήμα των δορυφόρων του πρότζεκτ Starlink από την εταιρεία του εκκεντρικού εκατομμυριούχου, SpaceX.

Ο πολυπράγμων δισεκατομμυριούχος entrepreneur Έλον Μασκ μετά την αυτοκίνηση και το διάστημα φαίνεται πώς έχει βάλει στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα και στον χώρο του διαδικτύου. Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου (πίσω από τον Jeff Bezos της Amazon) βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα της Starlink, η οποία αναμένεται να κάνει δυναμική είσοδο και στην ελληνική αγορά, ακόμα και εντός του 2021.

Μέσω της νέας υπηρεσίας της SpaceX, o Έλον Μάσκ θέλει να γίνει ο νέος “βασιλιάς” του διαδικτύου καθώς στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά γρήγορων συνδέσεων Internet σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου χρησιμοποιώντας το δίκτυο δορυφόρων της εταιρείας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria