Ο Δήμος Καστοριάς για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (βίντεο) - OlaDeka

Ο Δήμος Καστοριάς για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (βίντεο)

Συνάντηση Γιάννη Κορεντσίδη με την Βερόνικα Αποστόλου–Παμπουκίδη

Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας σήμερα και ο Δήμος Καστοριάς θα φωταγωγήσει απόψε το βράδυ το Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο με το πορτοκαλί χρώμα.

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση, σε συνεννόηση με τον “Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς”, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας worldmsday.org  και των σχετικών δράσεων που πραγματοποιούνται από την ΚΕΔΕ και την Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Η διαρκής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση είναι σημαντικοί παράγοντες για να εξαλειφθούν κοινωνικά εμπόδια και να αναδείξουν τον αγώνα που δίνουν οι τουλάχιστον 20.000 οικογένειες που έχουν κάποιον δικό τους με Πολλαπλή Σκλήρυνση”, σημείωσε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, κ. Βερόνικα Αποστόλου – Παμπουκίδη.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας στις δηλώσεις της τη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας αυτής:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria