Μαρία Νάτσιου: Συνεργασία για τη μείωση και εξάλειψη των αστέγων (φωτο) - OlaDeka

Μαρία Νάτσιου: Συνεργασία για τη μείωση και εξάλειψη των αστέγων (φωτο)

«Εμείς είμαστε εδώ, με στελέχη και συνεργάτες, έτοιμοι να αξιοποιήσουμε προτάσεις αλλά και πρωτοβουλίες για την  αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κοινωνικού ζητήματος»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τις κοινωνικές δομές του παρέχει πολύτιμη στήριξη και προστασία τόσο στους κοινωνικά ευάλωτους συνανθρώπους μας όσο και στους αστέγους. Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ συνοδευόμενη από τους συντονιστές της Γραμματείας Θεμιστοκλή Δαμάκη και Σταύρο Παπαγερμανό και τον πρόεδρο του Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ. Dimitris Knis επισκέφτηκαν τις δομές και διαπίστωσαν την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους σε αυτές.
Δομές, οι οποίες πάνω όλα σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα, σε πρακτικό επίπεδο, υποστηρίζουν την καθημερινή διαβίωση αυτών των συνανθρώπων μας. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης και την ανταλλαγή απόψεων με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρη Αηδονόπουλο, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου εξέφρασε την επιθυμία της συνεργασίας για τη δραστική μείωση και εξάλειψη του φαινομένου των αστέγων. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Εμείς είμαστε εδώ, με στελέχη και συνεργάτες, έτοιμοι να αξιοποιήσουμε προτάσεις αλλά και πρωτοβουλίες για την περαιτέρω θωράκιση των παρεχομένων υπηρεσιών, τόσο από την πλευρά της πολιτείας, ιδιαίτερα της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και από τις δράσεις πολιτών και οργανώσεων για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κοινωνικού ζητήματος».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria