Μένιος Φουρθιώτης: Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα - OlaDeka

Μένιος Φουρθιώτης: Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του

Στη φυλακή οδηγείται ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Τον ίδιο δρόμο πήραν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που εμπλέκονται και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο αστυνομικών στην ομάδα ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Αντίθετα, ό τέταρτος κατηγορούμενος ο οποίος αντιμετώπιζε  κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά αφέθηκε ελεύθερος.

Η απόφαση για την ποινική μεταχείρηση των τριών κατηγορουμένων ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ύστερα από μία διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ethnos.gr, ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις πράξεις που τον βαρύνουν, ενώ την ίδια αρνητική απέναντι στις κατηγορίες στάση είχαν και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών και της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη

Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των 2 αστυνομικών της ΔΙΑΣ φέρονται να είπαν ότι από τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων δεν προκύπτει ότι βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να του πάρουν τους αστυνομικούς της προστασίας του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria